Зидан нахвалио Иска и поручио: Остаје у Реалу!

Француз није забринут због изјава сјајног везисте.

Фудбал 30.03.2018 | 18:15
Зидан нахвалио Иска и поручио: Остаје у Реалу!
Термин за репрезентације је прошао, али о учинку шпанског везисте Иска и хет-трику у победи против Аргентине 6:1 и даље се прича.

Причао је о тој теми и Зинедин Зидан, додуше, не само да би похвалио свог везисту, већ и да би га умирио после изјава да га у Реал Мадриду тренер не цени колико и селектор у националном тиму.

"Не мислим да сам нефер према њему. И не мислим да је он незадовољан. Можда није у центру пажње као што је у репрезентацији Шпаније, али увек сам се трудио да му ставим до знања да је важан тиму", изјавио је Зидан на конференцији за медије поводом утакмице са Лас Палмасом.

"Људи су слободни да схвате његове речи како желе, али ја нисам незадовољан Иском. Много ми је драго што је дао три гола", додао је тренер Мадриђана.

Једно од питања новинара односило се и на Искову будућност у Реалу.

"Он је Реалов играч и остаће са нама. Он је играч који ми се допада", уверава Зидан, уз напомену да уговор 25-годишњег везисте важи до 30. јуна 2022.

Упитан је Зидан и о својој будућности на клупи Мадриђана, имајући у виду велики бодовни заостатак за Барселоном у Примери.

"Волео бих да наставим, то се није променило. Волим ово што радим".

Иако је утакмица са Лас Палмасом била повод за конференцију, та тема пала је у други план, али није и потпуно запостављена.

"Чека нас важна утакмица. Свима нам је у главама уторак и зато је битно да се што боље припремимо за дуел у Торину (против Јувентуса у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона)", искрен је Зидан.

Тренер Реала открио је и да ће Герет Бејл бити спреман да игра у суботу против Лас Палмаса, али да Серхио Рамос и Иско неће путовати са екипом на Канарска Острва како би се одморили за дуел са Јувентусом после играња за репрезентацију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар