Zidan nahvalio Iska i poručio: Ostaje u Realu!

Francuz nije zabrinut zbog izjava sjajnog veziste.

Fudbal 30.03.2018 | 18:15
Zidan nahvalio Iska i poručio: Ostaje u Realu!
Termin za reprezentacije je prošao, ali o učinku španskog veziste Iska i het-triku u pobedi protiv Argentine 6:1 i dalje se priča.

Pričao je o toj temi i Zinedin Zidan, doduše, ne samo da bi pohvalio svog vezistu, već i da bi ga umirio posle izjava da ga u Real Madridu trener ne ceni koliko i selektor u nacionalnom timu.

"Ne mislim da sam nefer prema njemu. I ne mislim da je on nezadovoljan. Možda nije u centru pažnje kao što je u reprezentaciji Španije, ali uvek sam se trudio da mu stavim do znanja da je važan timu", izjavio je Zidan na konferenciji za medije povodom utakmice sa Las Palmasom.

"Ljudi su slobodni da shvate njegove reči kako žele, ali ja nisam nezadovoljan Iskom. Mnogo mi je drago što je dao tri gola", dodao je trener Madriđana.

Jedno od pitanja novinara odnosilo se i na Iskovu budućnost u Realu.

"On je Realov igrač i ostaće sa nama. On je igrač koji mi se dopada", uverava Zidan, uz napomenu da ugovor 25-godišnjeg veziste važi do 30. juna 2022.

Upitan je Zidan i o svojoj budućnosti na klupi Madriđana, imajući u vidu veliki bodovni zaostatak za Barselonom u Primeri.

"Voleo bih da nastavim, to se nije promenilo. Volim ovo što radim".

Iako je utakmica sa Las Palmasom bila povod za konferenciju, ta tema pala je u drugi plan, ali nije i potpuno zapostavljena.

"Čeka nas važna utakmica. Svima nam je u glavama utorak i zato je bitno da se što bolje pripremimo za duel u Torinu (protiv Juventusa u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona)", iskren je Zidan.

Trener Reala otkrio je i da će Geret Bejl biti spreman da igra u subotu protiv Las Palmasa, ali da Serhio Ramos i Isko neće putovati sa ekipom na Kanarska Ostrva kako bi se odmorili za duel sa Juventusom posle igranja za reprezentaciju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar