Видео: Салах је искочио из зида, а они су се одушевили!

Мохамед Салах приредио лепо изненађење најмлађим навијачима Ливерпула.

Фудбал 02.04.2018 | 20:15
Видео: Салах је искочио из зида, а они су се одушевили!
Мохамед Салах игра сезону из снова. Није Египћанин био лош ни у Роми, али у Ливерпулу баш ужива и на укупно 41 утакмици за "редсе" постигао је 36 голова и 12 пута био асистент.

За непуних годину дана постао је идол многих навијача Ливерпула, а најмлађи га просто обожавају.

И Салах обожава њих, а посебно да их изненађује, пријатно!

У једној школи организована је акција у којој су ђаци, пре свега најмлађи навијачи Ливерпула, коментарисали акције клуба са Енфилда, а највише Салахове голове.

Египатски фудбалер имао је прилику да чује све шта клинци причају, јер се налазио иза постављеног паравана и таман када би се "коментатор" уживео, нападач би на одушевљење деце искочио из папирног зида.

Организатори су на почетку сваког коментарисања интервјуисали дечаке и девојчице, тако да је и ту било занимљивих одговора.

"За мене је бољи Роберто Фирмино, Салаха бих продао", рекао је дечак, а онда се запрепастио када је угледао Египћанина. Фудбалер му је кратко добацио: "Ово је мој човек, Фирмино ће доћи касније".

Други пар није могао да верује какво су им изненађење спремили. Били су толико срећни и одушевљени да су Салаха називали најлепшим именима.

"Мислио сам да ћу да се прасплачем. Салах је дефинитивно мој јунак", рекао је један од дечака.

И сјајни фудбалер је био задовољан.

"Било је супер. Чиста емоција, деца нису прорачуната. Стварно нисам очекивао да ће бити овако срећни када ме виде и много ми је драго што сам им улепшао дан", рекао је Мохамед Салах.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар