Video: Salah je iskočio iz zida, a oni su se oduševili!

Mohamed Salah priredio lepo iznenađenje najmlađim navijačima Liverpula.

Fudbal 02.04.2018 | 20:15
Video: Salah je iskočio iz zida, a oni su se oduševili!
Mohamed Salah igra sezonu iz snova. Nije Egipćanin bio loš ni u Romi, ali u Liverpulu baš uživa i na ukupno 41 utakmici za "redse" postigao je 36 golova i 12 puta bio asistent.

Za nepunih godinu dana postao je idol mnogih navijača Liverpula, a najmlađi ga prosto obožavaju.

I Salah obožava njih, a posebno da ih iznenađuje, prijatno!

U jednoj školi organizovana je akcija u kojoj su đaci, pre svega najmlađi navijači Liverpula, komentarisali akcije kluba sa Enfilda, a najviše Salahove golove.

Egipatski fudbaler imao je priliku da čuje sve šta klinci pričaju, jer se nalazio iza postavljenog paravana i taman kada bi se "komentator" uživeo, napadač bi na oduševljenje dece iskočio iz papirnog zida.

Organizatori su na početku svakog komentarisanja intervjuisali dečake i devojčice, tako da je i tu bilo zanimljivih odgovora.

"Za mene je bolji Roberto Firmino, Salaha bih prodao", rekao je dečak, a onda se zaprepastio kada je ugledao Egipćanina. Fudbaler mu je kratko dobacio: "Ovo je moj čovek, Firmino će doći kasnije".

Drugi par nije mogao da veruje kakvo su im iznenađenje spremili. Bili su toliko srećni i oduševljeni da su Salaha nazivali najlepšim imenima.

"Mislio sam da ću da se prasplačem. Salah je definitivno moj junak", rekao je jedan od dečaka.

I sjajni fudbaler je bio zadovoljan.

"Bilo je super. Čista emocija, deca nisu proračunata. Stvarno nisam očekivao da će biti ovako srećni kada me vide i mnogo mi je drago što sam im ulepšao dan", rekao je Mohamed Salah.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar