Сударом доказала да Бог постоји?

Бакари Ворен из америчке државе Џорџија ухапшена је након што је намјерно изазвала саобраћајну несрећу да би доказала својој дјеци да је Бог стваран и да ће их заштитити. Срећом, мајка и двоје малољетне дјеце су након удеса прошли без повреда.

Свијет 30.03.2018 | 10:30
Сударом доказала да Бог постоји?
Воренова је својим теренским возилом у пуној брзини ударила у бетонски стуб, а прије саме незгоде рекла је својој дјеци да ће то намјерно учинити да би им доказала да је Бог стваран и да ће их сачувати ако буду имали вјере у њега.

Несрећу су забиљежиле и сигурносне камере које су снимиле жену како вози аутомобил, у округу Гвинет у Џорџији, прије него што је свјесно скренула у супротне траке. Потом је скренула са коловоза и на крају ударила у бетонски стуб, који је изазвао огромну материјалну штету на њиховом аутомобилу.

Двоје дјеце, старости пет и седам година, били су у задњем дијелу возила у у сједиштима за дјецу. Дјеца су прошла без повреда. Након што је полиција изашла на мјесто удеса, Воренова је признала шта се догодило. Њену бизарну одлуку су потврдила и њена дјеца, која су описала тренутке који су претходили судару.

Жена није негирала да је намјерно слупала аутомобил, а у своју одбрану је рекла да је упозорила малишане да се вежу јер ће намјерно, у пуној брзини, усмјерити аутомобил према бетонском стубу.

Бакари Ворен је одмах ухапшена, и биће оптужена за угрожавање безбедности дјеце. Кауција за њено ослобађање износи 22.000 долара, а до окончања процеса њена дјеца ће бити код баке и деке.

“Могло је бити и горе. Једина срећа у овом бизарном случају је чињеница да није било велике саобраћајне гужве, иначе је у супротном могла да удари у други аутомобил и доведе у опасност и друге учеснике у саобраћају”, рекао је начелник полиције у том дијелу Џорџије Ерик Бутански.

Полицајци који су били на мјесту удеса истичу да је окривљена жена показала веома мало интересовања за несрећни случај и да је током испитивања у полицији на телефону провјеравала свој Фејсбук профил.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Еро

30.03.2018 14:49

А ста цемо са оним: "Не кусај Господа Бога свога"?

ОДГОВОРИТЕ