Sudarom dokazala da Bog postoji?

Bakari Voren iz američke države Džordžija uhapšena je nakon što je namjerno izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj djeci da je Bog stvaran i da će ih zaštititi. Srećom, majka i dvoje maloljetne djece su nakon udesa prošli bez povreda.

Svijet 30.03.2018 | 10:30
Sudarom dokazala da Bog postoji?
Vorenova je svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a prije same nezgode rekla je svojoj djeci da će to namjerno učiniti da bi im dokazala da je Bog stvaran i da će ih sačuvati ako budu imali vjere u njega.

Nesreću su zabilježile i sigurnosne kamere koje su snimile ženu kako vozi automobil, u okrugu Gvinet u Džordžiji, prije nego što je svjesno skrenula u suprotne trake. Potom je skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Dvoje djece, starosti pet i sedam godina, bili su u zadnjem dijelu vozila u u sjedištima za djecu. Djeca su prošla bez povreda. Nakon što je policija izašla na mjesto udesa, Vorenova je priznala šta se dogodilo. Njenu bizarnu odluku su potvrdila i njena djeca, koja su opisala trenutke koji su prethodili sudaru.

Žena nije negirala da je namjerno slupala automobil, a u svoju odbranu je rekla da je upozorila mališane da se vežu jer će namjerno, u punoj brzini, usmjeriti automobil prema betonskom stubu.

Bakari Voren je odmah uhapšena, i biće optužena za ugrožavanje bezbednosti djece. Kaucija za njeno oslobađanje iznosi 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena djeca će biti kod bake i deke.

“Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače je u suprotnom mogla da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju”, rekao je načelnik policije u tom dijelu Džordžije Erik Butanski.

Policajci koji su bili na mjestu udesa ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj i da je tokom ispitivanja u policiji na telefonu provjeravala svoj Fejsbuk profil.

(B92)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ero

30.03.2018 14:49

A sta cemo sa onim: "Ne kusaj Gospoda Boga svoga"?

ODGOVORITE