Хасенхутл одјавио Бајерн и Дортмунд!

Нисам још достигао врхунац са Лајпцигом! Изгледа да ће немачки великани на другој страни морати да траже шефа струке.

Фудбал 02.04.2018 | 09:00
Хасенхутл одјавио Бајерн и Дортмунд!
Ралф Хасенхутл у последње време је један од тренера чије име се често помиње у немачким медијама, а пре свега га доводе у везу са Бајерном и Борусијом Дортмунд. Овај аустријски стручњак, међутим, не осврће се превише на те шпекулације, а рекао је и да може себе и у будућности да замисли на клупи Лајпцига и то је вест коју су навијачи поменуто клуба дочекали са великим задовољством.

“Имао сам довољно времена да размишљам о својој будућности. Не мислим да сам са Лајпцигом досегао врхунац. Врло лако могу себе да замислим да наставим да радим са овим момцима”, рекао јеХасенхутл, а преноси Билд.

Аустријски тренер са Лајпцигом има уговор до јуна 2019. године, а оба немачка великана већ на лето би могла да остану без шефова струке. Отуда и “напад” на Хасенхутла.

“Имао сам веома добре разговоре на тему новог уговора са спортским директором Ралфом Рангником и извршним директором Оливером Минцлафом. Осећам са пријатно у Лајпцигу”.

Није хтео ни да даје детаљније коментаре о поменутим клубовима и њиховим ситуацијама са тренерима.

“Колико знам, Дортмунд има тренера и то Аустријанца. А ни људи у Минхену нису дали коначну реч када је у питању ситуација са тренером следеће сезоне”.

Иначе, његова веза са Бајерном је та што је својевремено играо за аматерски тим минхенског великана.Хасенхутл је са Лајпцигом прошле сезоне изборио Лигу шампиона, а у овој је дошао до четвртфинала Лиге Европе.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар