Hasenhutl odjavio Bajern i Dortmund!

Nisam još dostigao vrhunac sa Lajpcigom! Izgleda da će nemački velikani na drugoj strani morati da traže šefa struke.

Fudbal 02.04.2018 | 09:00
Hasenhutl odjavio Bajern i Dortmund!
Ralf Hasenhutl u poslednje vreme je jedan od trenera čije ime se često pominje u nemačkim medijama, a pre svega ga dovode u vezu sa Bajernom i Borusijom Dortmund. Ovaj austrijski stručnjak, međutim, ne osvrće se previše na te špekulacije, a rekao je i da može sebe i u budućnosti da zamisli na klupi Lajpciga i to je vest koju su navijači pomenuto kluba dočekali sa velikim zadovoljstvom.

“Imao sam dovoljno vremena da razmišljam o svojoj budućnosti. Ne mislim da sam sa Lajpcigom dosegao vrhunac. Vrlo lako mogu sebe da zamislim da nastavim da radim sa ovim momcima”, rekao jeHasenhutl, a prenosi Bild.

Austrijski trener sa Lajpcigom ima ugovor do juna 2019. godine, a oba nemačka velikana već na leto bi mogla da ostanu bez šefova struke. Otuda i “napad” na Hasenhutla.

“Imao sam veoma dobre razgovore na temu novog ugovora sa sportskim direktorom Ralfom Rangnikom i izvršnim direktorom Oliverom Minclafom. Osećam sa prijatno u Lajpcigu”.

Nije hteo ni da daje detaljnije komentare o pomenutim klubovima i njihovim situacijama sa trenerima.

“Koliko znam, Dortmund ima trenera i to Austrijanca. A ni ljudi u Minhenu nisu dali konačnu reč kada je u pitanju situacija sa trenerom sledeće sezone”.

Inače, njegova veza sa Bajernom je ta što je svojevremeno igrao za amaterski tim minhenskog velikana.Hasenhutl je sa Lajpcigom prošle sezone izborio Ligu šampiona, a u ovoj je došao do četvrtfinala Lige Evrope.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar