Порука коју су чекали Интер, Милан, Рома…!

"Ово је крај моје авантуре у ПСЖ-у", написао је француски везиста Бен Арфа и обрадовао клубове на Апенинском полуострву.

Фудбал 02.04.2018 | 08:00
Порука коју су чекали Интер, Милан, Рома…!
Хатем Бен Арфа објавио је да ће на љето напустити „свеце“ у чијем дресу ове сезоне није одиграо нити једну утакмицу.

Некадашњи члан Њукасла који је, наизглед, спасио каријеру у Француској сјајном сезоном у Ници (17 голова на 34 меча) покајао се због доласка у Пари Сен Жермен.

Бен Арфа је прошле сезоне одиграо 23 утакмице, али већ наредне посто је прекобројан у Паризу, па је једно вријеме прекомандован у други тим, а његов агент у једном тренутку најављивао је чак тужбу против „светаца“.

Француском везисти истиче уговор са Пари Сен Жермену у јуну, а Бен Арфа је у четвртак саопштио да ће након тога дефинитивно напустити клуб.

"Ово је крај моје авантуре у ПСЖ-у, а упркос тешким тренуцима срећан сам што сам носио овај дрес, увијек ћуносити лијепе успомене на своје саиграче. Увијек ћу вољети овај клуб“, написао је Бен Арфа на Инстаграму и тако обрадовао неколико италијанских клубова.

За Бен Арфу су врло заинтересовани Интер и Милан, а наводно је на мети и Роме, посебно јер ће бити слободан играч.

Француски везиста почео је каријеру у Лиону, потом је носио дрес Марсеја и Њукасла, а послије кратке позајмице у Хал сити, вратио се у Француску.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар