Poruka koju su čekali Inter, Milan, Roma…!

"Ovo je kraj moje avanture u PSŽ-u", napisao je francuski vezista Ben Arfa i obradovao klubove na Apeninskom poluostrvu.

Fudbal 02.04.2018 | 08:00
Poruka koju su čekali Inter, Milan, Roma…!
Hatem Ben Arfa objavio je da će na ljeto napustiti „svece“ u čijem dresu ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu.

Nekadašnji član Njukasla koji je, naizgled, spasio karijeru u Francuskoj sjajnom sezonom u Nici (17 golova na 34 meča) pokajao se zbog dolaska u Pari Sen Žermen.

Ben Arfa je prošle sezone odigrao 23 utakmice, ali već naredne posto je prekobrojan u Parizu, pa je jedno vrijeme prekomandovan u drugi tim, a njegov agent u jednom trenutku najavljivao je čak tužbu protiv „svetaca“.

Francuskom vezisti ističe ugovor sa Pari Sen Žermenu u junu, a Ben Arfa je u četvrtak saopštio da će nakon toga definitivno napustiti klub.

"Ovo je kraj moje avanture u PSŽ-u, a uprkos teškim trenucima srećan sam što sam nosio ovaj dres, uvijek ćunositi lijepe uspomene na svoje saigrače. Uvijek ću voljeti ovaj klub“, napisao je Ben Arfa na Instagramu i tako obradovao nekoliko italijanskih klubova.

Za Ben Arfu su vrlo zainteresovani Inter i Milan, a navodno je na meti i Rome, posebno jer će biti slobodan igrač.

Francuski vezista počeo je karijeru u Lionu, potom je nosio dres Marseja i Njukasla, a poslije kratke pozajmice u Hal siti, vratio se u Francusku.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar