Тумбаковић: Склањај ми црвено од очију!

Селектор црногорске репрезентације и некадашњи тренер и спортски директор Патизана Љубиша Тумбаковић још једном је потврдио да је "алергичан" на црвену боју.

Фудбал 01.04.2018 | 14:00
Тумбаковић: Склањај ми црвено од очију!
Још док је био тренер, а потом и спортски директор Партизана Љубиша Тумбаковић је често, у опуштенијим приликама, говорио о томе како не носи ништа црвено, да избегава чак и да једе парадајз.

Тумбаковић је био и остао велики навијач Партизана, а када је добио посао селектора репрезентације Црне Горе наишао је на проблем, јер је основна гарнитура дресова "сколова" - црвена.

У шали је тада рекао да ће се "тешко навићи" на црвену боју, а црногорске колеге примећују да он никада није у црвеној мајици или тренерци на тренинзима и окупљањима репрезентације Црне Горе, већ углавном у плавим.

Репрезентативац Црне Горе, бек Црвене звезде Филип Стојковић, који је био са црногорском селекцијом на пријатељским мечевима против Кипра и Турске, по повратку у Београд, испричао је "Спортском журналу" анегдоту:

"Најинтересантније је било када сам се на аеродрому нашао испред селектора, а на леђима ми је био Звездин ранац. Рекао ми је уз осмех: 'Склањај ми то испред очију'".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар