Tumbaković: Sklanjaj mi crveno od očiju!

Selektor crnogorske reprezentacije i nekadašnji trener i sportski direktor Patizana Ljubiša Tumbaković još jednom je potvrdio da je "alergičan" na crvenu boju.

Fudbal 01.04.2018 | 14:00
Tumbaković: Sklanjaj mi crveno od očiju!
Još dok je bio trener, a potom i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković je često, u opuštenijim prilikama, govorio o tome kako ne nosi ništa crveno, da izbegava čak i da jede paradajz.

Tumbaković je bio i ostao veliki navijač Partizana, a kada je dobio posao selektora reprezentacije Crne Gore naišao je na problem, jer je osnovna garnitura dresova "skolova" - crvena.

U šali je tada rekao da će se "teško navići" na crvenu boju, a crnogorske kolege primećuju da on nikada nije u crvenoj majici ili trenerci na treninzima i okupljanjima reprezentacije Crne Gore, već uglavnom u plavim.

Reprezentativac Crne Gore, bek Crvene zvezde Filip Stojković, koji je bio sa crnogorskom selekcijom na prijateljskim mečevima protiv Kipra i Turske, po povratku u Beograd, ispričao je "Sportskom žurnalu" anegdotu:

"Najinteresantnije je bilo kada sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je bio Zvezdin ranac. Rekao mi je uz osmeh: 'Sklanjaj mi to ispred očiju'".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar