Иванић разговарао са Кормаковом

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић разговарао је данас са амбасадорком Сједињених Америчких Држава у БиХ Морин Кормак.

Босна и Херцеговина 29.03.2018 | 18:05
Иванић разговарао са Кормаковом
Теме разговора су биле опште политичке прилике и економска ситуација у БиХ.

Разговарано је и о тражењу адекватног рјешења за измјене изборног закона БиХ, а члан Предсједништва БиХ из Републике Српске подсјетио је да би се, уколико не буде нађено рјешење, могло десити да власт послије избора не буде конституисана, саопштено је из Предсједништва БиХ.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

??????

29.03.2018 16:19

Јел око стратегије мало да је унаприједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги оче

29.03.2018 17:19

Драги оче знам да још гласаш за ове Додиикове,од којих немаш новца,тј.нормалне пензије да саставиш до петог у мјесецу а до тридесет првог никако,гласаш за оне што ти направише да ти је част што си одликовани борац,а тебе је сраморта и не смијеш то никоме рећи,за оног што нам похапси и испоручи све ратне комаданте и храбре борце за шачицу своји долара.Гласаш оче опет за оног ко нам укину грб,химну,и дан републике,а сада се као реферндумом боримо за нешто што је он сам потписао и укину,тако да умјесто славе сада имамо онако неки дан који можеш а и не мораш празновати.Гласаш "тајо" за оног што нам укину Републику Српску продајом Брчког,подјели је "тајо као када јабуку пресјечеш на пола.Гласаш "тата" за оног годинама који укину платни систем са Србијом па нам већина фирми пропаде преко ноћи,за оног што приватизова са својим кумовима пола републике и већину фирми,за оног што нас задужи "тајо" да ти ни унучићи твоји унучића неће моћи вратити задузено до сада.Гласас за оног "тајо" што није ни славио нити се крстио.Гласаш "тата" за оног што је оправдавао бомбардовање Србије,говорио да ће ухапсити Краџића и Младића и ухапси,за оног што дође на тенковима истих ових што сада диже буну против њих_Нато,гласаш глупи "оче" за оног што истјера легалног предсједника Поплашена на улицу и протјера цијело једно ратно и политичко рукововодство само да би он дошао и пљацка а не спасавао и запосљавао.Гласас,укратко за будалу,лопова,пробисвјета и подвојену личност која се буди као један особа,доручкује као друга,руча као трећа,вечера као четврта а леже као пета,шеста,седма...Гласаш за неког "тајо" због кога нећеш виђати ни сина ни унучиће ни снаху,у Шведској смо "тајо",можда дођемо следеће године за Божић,ако будеш жив "ТАЈО".Гласаш тајо за Милокрада а ми смо ти све даљи и даљи.ПРОМЈЕНЕ!

Name

Ре??????

29.03.2018 21:53

Ста год да ураде бице боље него да Миле несто уради.

Name

Правна држава

29.03.2018 18:35

Говедарица и Иванић коначно да промијене ово друштво и успоставе правну државу каква треба свима нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

29.03.2018 19:19

Ај сто је тренутна власт лоса ал сто је Говедарица капацитет за ријесавање проблема о том да не дискутујемо... Децко полуписмен, лабилан на утицаје старијих колега . А лабилних ликова нам је преко главе . Кад добију власт само це кривити предходну власт за неимастину и теско стање . то је стара тактика у којој нема напретка него само конфликт .