Ivanić razgovarao sa Kormakovom

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić razgovarao je danas sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Morin Kormak.

Bosna i Hercegovina 29.03.2018 | 18:05
Ivanić razgovarao sa Kormakovom
Teme razgovora su bile opšte političke prilike i ekonomska situacija u BiH.

Razgovarano je i o traženju adekvatnog rješenja za izmjene izbornog zakona BiH, a član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske podsjetio je da bi se, ukoliko ne bude nađeno rješenje, moglo desiti da vlast poslije izbora ne bude konstituisana, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

??????

29.03.2018 16:19

Jel oko strategije malo da je unaprijede.

ODGOVORITE
Name

Dragi oče

29.03.2018 17:19

Dragi oče znam da još glasaš za ove Dodiikove,od kojih nemaš novca,tj.normalne penzije da sastaviš do petog u mjesecu a do trideset prvog nikako,glasaš za one što ti napraviše da ti je čast što si odlikovani borac,a tebe je sramorta i ne smiješ to nikome reći,za onog što nam pohapsi i isporuči sve ratne komadante i hrabre borce za šačicu svoji dolara.Glasaš oče opet za onog ko nam ukinu grb,himnu,i dan republike,a sada se kao referndumom borimo za nešto što je on sam potpisao i ukinu,tako da umjesto slave sada imamo onako neki dan koji možeš a i ne moraš praznovati.Glasaš "tajo" za onog što nam ukinu Republiku Srpsku prodajom Brčkog,podjeli je "tajo kao kada jabuku presječeš na pola.Glasaš "tata" za onog godinama koji ukinu platni sistem sa Srbijom pa nam većina firmi propade preko noći,za onog što privatizova sa svojim kumovima pola republike i većinu firmi,za onog što nas zaduži "tajo" da ti ni unučići tvoji unučića neće moći vratiti zaduzeno do sada.Glasas za onog "tajo" što nije ni slavio niti se krstio.Glasaš "tata" za onog što je opravdavao bombardovanje Srbije,govorio da će uhapsiti Kradžića i Mladića i uhapsi,za onog što dođe na tenkovima istih ovih što sada diže bunu protiv njih_Nato,glasaš glupi "oče" za onog što istjera legalnog predsjednika Poplašena na ulicu i protjera cijelo jedno ratno i političko rukovovodstvo samo da bi on došao i pljacka a ne spasavao i zaposljavao.Glasas,ukratko za budalu,lopova,probisvjeta i podvojenu ličnost koja se budi kao jedan osoba,doručkuje kao druga,ruča kao treća,večera kao četvrta a leže kao peta,šesta,sedma...Glasaš za nekog "tajo" zbog koga nećeš viđati ni sina ni unučiće ni snahu,u Švedskoj smo "tajo",možda dođemo sledeće godine za Božić,ako budeš živ "TAJO".Glasaš tajo za Milokrada a mi smo ti sve dalji i dalji.PROMJENE!

Name

Re??????

29.03.2018 21:53

Sta god da urade bice bolje nego da Mile nesto uradi.

Name

Pravna država

29.03.2018 18:35

Govedarica i Ivanić konačno da promijene ovo društvo i uspostave pravnu državu kakva treba svima nama.

ODGOVORITE
Name

izraelac

29.03.2018 19:19

Aj sto je trenutna vlast losa al sto je Govedarica kapacitet za rijesavanje problema o tom da ne diskutujemo... Decko polupismen, labilan na uticaje starijih kolega . A labilnih likova nam je preko glave . Kad dobiju vlast samo ce kriviti predhodnu vlast za neimastinu i tesko stanje . to je stara taktika u kojoj nema napretka nego samo konflikt .