Лацио глатко одбио 90 милиона евра за Сергеја!

"Желим да будем јасан, Лацио никада није поставио цијену за српског фудбалера. Имали смо понуде углавном на нивоу цијене коју сам споменуо, али их нисмо ни разматрали", рекао је спортски директор Лација.  "Сергеј сигурно вреди више од 90. 000. 000 €!" Српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић вреди најмање 90 милиона евра, оценио је спортски директор његовог Лација Игљи Таре.

Фудбал 01.04.2018 | 14:15
Лацио глатко одбио 90 милиона евра за Сергеја!
Спортски директор римског Лација Игли Таре изјавио је италијанским медијима да репрезентативац Србије Сергеј Милинковић-Савић, за којег су интерес показали Манчестер јунајтед, Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и торински Јувентус, вриједи више од 90 милиона евра.

"Не знам колико би могао да вриједи и не желим превише размишљати о томе. Но, сигурно се ради о цифри вишој од 90 милиона евра. Милинковић-Савић нам је веома важан, а још увијек није достигао врхунац. Желим да будем јасан, Лацио никада није поставио цијену за Милинковић-Савића. Прошлог љета имали смо понуде углавном на нивоу цијене коју сам споменуо, али их нисмо ни разматрали",рекао је Таре и додао:

"Тренутно има интересовања за њега, али ништа конкретно. Никада нисам разговарао с Реалом о њему, јер нам се нису ни обратили",пренијела је агенција "Анадолија".

Таре је потом открио да ће холандски репрезентативац Стефан де Вриј, који ће на крају сезоне постати слободан играч, највјероватније напустити Лацио и прећи у Интер.

Милинковић-Савић је професионалну каријеру почео у Војводини из које је 2014. године прешао у белгијски Генк, а годину дана касније у Лацио. За репрезентацију Србије 23-годишњи везни фудбалер одиграо је двије утакмице.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар