Lacio glatko odbio 90 miliona evra za Sergeja!

"Želim da budem jasan, Lacio nikada nije postavio cijenu za srpskog fudbalera. Imali smo ponude uglavnom na nivou cijene koju sam spomenuo, ali ih nismo ni razmatrali", rekao je sportski direktor Lacija.  "Sergej sigurno vredi više od 90. 000. 000 €!" Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić vredi najmanje 90 miliona evra, ocenio je sportski direktor njegovog Lacija Iglji Tare.

Fudbal 01.04.2018 | 14:15
Lacio glatko odbio 90 miliona evra za Sergeja!
Sportski direktor rimskog Lacija Igli Tare izjavio je italijanskim medijima da reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić, za kojeg su interes pokazali Mančester junajted, Real Madrid, Pari Sen Žermen i torinski Juventus, vrijedi više od 90 miliona evra.

"Ne znam koliko bi mogao da vrijedi i ne želim previše razmišljati o tome. No, sigurno se radi o cifri višoj od 90 miliona evra. Milinković-Savić nam je veoma važan, a još uvijek nije dostigao vrhunac. Želim da budem jasan, Lacio nikada nije postavio cijenu za Milinković-Savića. Prošlog ljeta imali smo ponude uglavnom na nivou cijene koju sam spomenuo, ali ih nismo ni razmatrali",rekao je Tare i dodao:

"Trenutno ima interesovanja za njega, ali ništa konkretno. Nikada nisam razgovarao s Realom o njemu, jer nam se nisu ni obratili",prenijela je agencija "Anadolija".

Tare je potom otkrio da će holandski reprezentativac Stefan de Vrij, koji će na kraju sezone postati slobodan igrač, najvjerovatnije napustiti Lacio i preći u Inter.

Milinković-Savić je profesionalnu karijeru počeo u Vojvodini iz koje je 2014. godine prešao u belgijski Genk, a godinu dana kasnije u Lacio. Za reprezentaciju Srbije 23-godišnji vezni fudbaler odigrao je dvije utakmice.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar