Бањалучка пивара добитник награде

Бањалучка пивара је добитник награде за допринос развоју корпоративне друштвене одговорности коју додјељује Привредна комора Републике Српске најуспјешнијим предузећима за протеклу, 2017. годину. Престижно признање за дјеловање на пољу друштвене одговорности Бањалучкој пивари је додијељено у оквиру централне манифестације 15. Избора најуспјешнијих у привреди Републике Српске.

Република Српска 29.03.2018 | 13:23
Бањалучка пивара добитник награде
„Ово је други пут да је Бањалучка пивара носилац награде за допринос развоју корпоративне друштвене одговорности, након што нас је Привредна комора још 2014. године препознала као колектив који је дубоко посвећен подршци заједници у којој послује. Бањалучка пивара је на годишњем нивоу укључена у више од 400 активности у областима спорта, културе, образовања и пројеката подршке локалним заједницама те посебну пажњу усмјерава на развој и подршку урбане културе и због свега тога нам је ово признање веома значајно “, изјавио је Дејан Чато, извршни директор за Маркетинг истичући да су потребе шире друштвене заједнице један од највиших приоритета пословања Бањалучке пиваре.

Нектар пиво, као напрепознатљивији бренд Бањалучке пиваре, је и званични партнер три највећа музичка фестивала на овим просторима: „Нектар ОК ФЕСТ-а“, Нектар ДЕМОФЕСТ-а“ и „ Нектар Фресхwаwе-а“, а ово престижно признање стигло је у години у којој Бањалучка пивара обиљежава 145 година постојања и дуге традиције пиварства и развоја пиварске индустрије на овим просторима.

Везана за Бањалуку, Републику Српску и Босну и Херцеговину као домаћа компанија и једини произвођач пива у Републици Српској, Бањалучка пивара ће и у годинама које слиједе бити ослонац широј друштвеној заједници, добрим и квалитетним пројектима и дубоко посвећена развоју културе.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

није коректно

29.03.2018 12:05

Гдје су признања за васе приватне фирме које се воде под тудјим именом??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Писмо сина

29.03.2018 13:27

Драги тата још гласаш за ове од којих немаш новца,тј.пензије да саставиш до петог у мјесецу а не тридесет првог,гласаш за оне што ти направише да ти је част што си одликовани борац тебе је сраморта и не смијеш то никоме рећи,за оног што нам похапси и испоручи све ратне комаданте и храбре борце за шачицу своји долара,гласаш "тата" опет за оног ко нам укину грб,химну,и дан републике па сада се као реферндумом боримо за нешто што је он сам потписао и укину,тако да умјесто славе сада имамо онако неки дан који можеш а и не мораш празновати.Гласаш "тајо" за оног што нам укину Републику Српску продајом Брчког,подјели је "тајо као кад јабуку пресјечеш на пола.Гласаш "тата" за оног годинама који укину платни систем са Србијом па нам већина фирми пропаде преко ноћи,за оног што приватизова са својим кумовима пола републике и већину фирми,за оног што нас задужи "тајо" да ти ни унучићи твоји унучића неће моћи вратити,за оног "тајо" што није ни славио нити се крстио.Гласаш "тата" за ионог што је увео санкције на Дрини,оправдавао бомбардовање србије,говорио да ће ухапсити Краџића и Младића и ухапси,за оног што дође на тенковима истих ових што сада диже буну против њих_Нато,гласаш глупи "оче" за оног што истјера легалног предсједника Поплашена на улицу и протјера цијело једно ратно и политичко рукововодство зато само да би он дошао.Галсап тајо укратко за будалу,лопова,пробисвјета и подвојену личност која се буди као један особа,доручкује као друга,руча као трећа,вечера као четврта а леже као пета,шеста,седма...Гласаш за неког !Тајо" због кога нећеш виђати ни сина ни унучиће,у Шведској смо "тајо",можда дођемо следеће године за Божић,ако будеш жив "ТАЈО".Гласаш тајо за Милокрада а ми смо ти све даљи и даљи.ПРОМЈЕНЕ!

Name

007

29.03.2018 12:53

А ја мислио, најуспјеснија Топлана и Миле Радисиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дк

29.03.2018 13:41

У понедељак у 16.00 је протест радника испред Дома здравља "Источно Сарајево" против незаконито постављеног вд замјеника директора Данила Кујачића који је кадар СНСД-а, и дошао је на поменуто радно мјесто са нула година радног стажа и дипломом пољопривредног инжињера. Сад тренутно врши мобинг над запосленима и већ има неколико кривичних пријава у станици полиције.

ОДГОВОРИТЕ