Banjalučka pivara dobitnik nagrade

Banjalučka pivara je dobitnik nagrade za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti koju dodjeljuje Privredna komora Republike Srpske najuspješnijim preduzećima za proteklu, 2017. godinu. Prestižno priznanje za djelovanje na polju društvene odgovornosti Banjalučkoj pivari je dodijeljeno u okviru centralne manifestacije 15. Izbora najuspješnijih u privredi Republike Srpske.

Republika Srpska 29.03.2018 | 13:23
Banjalučka pivara dobitnik nagrade
„Ovo je drugi put da je Banjalučka pivara nosilac nagrade za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti, nakon što nas je Privredna komora još 2014. godine prepoznala kao kolektiv koji je duboko posvećen podršci zajednici u kojoj posluje. Banjalučka pivara je na godišnjem nivou uključena u više od 400 aktivnosti u oblastima sporta, kulture, obrazovanja i projekata podrške lokalnim zajednicama te posebnu pažnju usmjerava na razvoj i podršku urbane kulture i zbog svega toga nam je ovo priznanje veoma značajno “, izjavio je Dejan Čato, izvršni direktor za Marketing ističući da su potrebe šire društvene zajednice jedan od najviših prioriteta poslovanja Banjalučke pivare.

Nektar pivo, kao naprepoznatljiviji brend Banjalučke pivare, je i zvanični partner tri najveća muzička festivala na ovim prostorima: „Nektar OK FEST-a“, Nektar DEMOFEST-a“ i „ Nektar Freshwawe-a“, a ovo prestižno priznanje stiglo je u godini u kojoj Banjalučka pivara obilježava 145 godina postojanja i duge tradicije pivarstva i razvoja pivarske industrije na ovim prostorima.

Vezana za Banjaluku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu kao domaća kompanija i jedini proizvođač piva u Republici Srpskoj, Banjalučka pivara će i u godinama koje slijede biti oslonac široj društvenoj zajednici, dobrim i kvalitetnim projektima i duboko posvećena razvoju kulture.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

nije korektno

29.03.2018 12:05

Gdje su priznanja za vase privatne firme koje se vode pod tudjim imenom??

ODGOVORITE
Name

Pismo sina

29.03.2018 13:27

Dragi tata još glasaš za ove od kojih nemaš novca,tj.penzije da sastaviš do petog u mjesecu a ne trideset prvog,glasaš za one što ti napraviše da ti je čast što si odlikovani borac tebe je sramorta i ne smiješ to nikome reći,za onog što nam pohapsi i isporuči sve ratne komadante i hrabre borce za šačicu svoji dolara,glasaš "tata" opet za onog ko nam ukinu grb,himnu,i dan republike pa sada se kao referndumom borimo za nešto što je on sam potpisao i ukinu,tako da umjesto slave sada imamo onako neki dan koji možeš a i ne moraš praznovati.Glasaš "tajo" za onog što nam ukinu Republiku Srpsku prodajom Brčkog,podjeli je "tajo kao kad jabuku presječeš na pola.Glasaš "tata" za onog godinama koji ukinu platni sistem sa Srbijom pa nam većina firmi propade preko noći,za onog što privatizova sa svojim kumovima pola republike i većinu firmi,za onog što nas zaduži "tajo" da ti ni unučići tvoji unučića neće moći vratiti,za onog "tajo" što nije ni slavio niti se krstio.Glasaš "tata" za ionog što je uveo sankcije na Drini,opravdavao bombardovanje srbije,govorio da će uhapsiti Kradžića i Mladića i uhapsi,za onog što dođe na tenkovima istih ovih što sada diže bunu protiv njih_Nato,glasaš glupi "oče" za onog što istjera legalnog predsjednika Poplašena na ulicu i protjera cijelo jedno ratno i političko rukovovodstvo zato samo da bi on došao.Galsap tajo ukratko za budalu,lopova,probisvjeta i podvojenu ličnost koja se budi kao jedan osoba,doručkuje kao druga,ruča kao treća,večera kao četvrta a leže kao peta,šesta,sedma...Glasaš za nekog !Tajo" zbog koga nećeš viđati ni sina ni unučiće,u Švedskoj smo "tajo",možda dođemo sledeće godine za Božić,ako budeš živ "TAJO".Glasaš tajo za Milokrada a mi smo ti sve dalji i dalji.PROMJENE!

Name

007

29.03.2018 12:53

A ja mislio, najuspjesnija Toplana i Mile Radisic.

ODGOVORITE
Name

dk

29.03.2018 13:41

U ponedeljak u 16.00 je protest radnika ispred Doma zdravlja "Istočno Sarajevo" protiv nezakonito postavljenog vd zamjenika direktora Danila Kujačića koji je kadar SNSD-a, i došao je na pomenuto radno mjesto sa nula godina radnog staža i diplomom poljoprivrednog inžinjera. Sad trenutno vrši mobing nad zaposlenima i već ima nekoliko krivičnih prijava u stanici policije.

ODGOVORITE