Обрт: Тровање на кућном прагу

Истражиоци покушаја убиства бившег двоструког руског шпијуна Сергеја Скрипала и његове кћерке Јулије рекли су како вјерују да су отровани у свом дому у Салисбурyју у Лондону.

Свијет 29.03.2018 | 08:34
Обрт: Тровање на кућном прагу
"Стручњаци су утврдили да је највећа концентрација нервног отрова била на улазним вратима њихове куће", саопштила је британска полиција.

Трагове отрова пронашли су и на другим мјестима које су ових дана истраживала, али у мањој концентрацији од оне која је пронађена у његовој кући.

Као одговор на тровања из више од 25 земаља протјерано је више од 150 руских дужносника. Влада Велике Британије разматра даље мјере за кажњавање Русије.

Стручњаци јавног здравства још увијек истражују представља ли нервни отров опасност становницима Салисбурyја.

"Они који живе у овој четврти могу очекивати полицију која ће ту вршити истрагу, али понављам да је опасност веома мала и да се истрага води уз велике мјере опреза", рекао је шеф команде антитерористичке јединице Деан Хаyдон.

Подсјећамо, Сергеја и Јулију Скрипал су почетком мјесеца пронашли у несвијести у близини схоппинг центра у Салисбурyју. И даље се налазе у болници у тешком стању, а према посљедњим информацијама мале су шансе да ће преживјети.

Извор: Агенције

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Па

29.03.2018 07:39

Изгледа они не знају ни гдје су га отровали. Битно је да знају да су "Руси". Гори су и од нас 100Х

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗНА

29.03.2018 18:16

Ти се спрдас,па побогу, Дзејмс Бонд је њихов тајни агент,ко зна боље од њих.

Name

Диагноза,

29.03.2018 08:39

Смањењем дотока кисика у мозак (замасцења ртеријска) проузроци несвестицу , могуцност моздане капи ,( а ови дрипци одма скоцили "отрови' отрови " цовек је био психицки преоптерецен , морас стварно бити велика болесна будалетина да изврсис издајство свога народа ,драги моји ;и највеци непријатељ не воли издајице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

небитно

29.03.2018 13:55

А кцерка? Коју дијагнозу имас за њу?

Name

Мали Србо

29.03.2018 11:20

Тако је Блер оптузио Садама Хусеина, па како је заврсило? Енглезима није вјероват, овај пут су загризли удицо са које це се теско отргнут

ОДГОВОРИТЕ
Name

У

29.03.2018 13:44

ДОСТА ОВЕ ЕНГЛЕСКЕ ФЕКАЛИЈЕ ИЗ ВРХА ДРЖАВЕ НА СВИЈЕТ.ХОЦЕ ЛИ БЛЕР ДА МУ СУПРИГА ОПЕТ БУДЕ АДВОКАТ ЕНГЛЕЗИ ГДЈЕ ЈЕ ОТРОВ САДАМА ХУСЕИНА.ДОСТА ВАШИХ СПЕКУЛАЦИЈА ЦРНИ ДАНИ ВАМ ДОЛАЗЕ КАКО СЕ АНАЛИТИЧКИ МОЖЕ ЗАКЉУЧИТИ. ОСТАЦЕ ТЕ НА ТОМ ОСТРВУ ДИВЉИ НАРОД А И УВЈЕК СТЕ БИЛИ.СТА ВИШЕ СЕ ПИТАЈУ ОВЕ ФЕКАЛИЈЕ КАДА ИЗЛАЗЕ ИЗ ЕУ.СХВАТИТЕ ЈЕЛЦИЊ ЈЕ УМРО..

Name

Са стране

29.03.2018 19:50

Веровати Енглезима може само онај ко не зна историју. Кад кажем Енглезима, не мислим на обичан народ него на естаблишмент. Мислим да нема државе на планети која води покваренију политику. Били ти савезници, или непријатељи - са њима си увек у минусу.

ОДГОВОРИТЕ