Правда за Давида трећи дан

У тишини са свијећама у рукама Бањалучани заједно са породицом Давида Драгичевића траже расвјетљавање мистериозне смрти овог двадесетједногодишњака. Окупљени грађани траже одговоре на неколико питања и траже правду.

Република Српска 28.03.2018 | 20:17
Правда за Давида трећи дан
У медјувремену у Заводу за судску медицину Републике Српске данас је поновно обављена обдукција тијела Давида Драгичевића, а обдукциони налаз ће бити достављен породици, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите Српске.

Због смрти младог Бањалучанина под сумњивим околностима засједао је Одбор Народне скупштине за безбједност. Тражили су и нису добили званичну информацију од МУП-а. Информацију траже поново као и присуство министра Лукача на сједници одбора у сриједу.

Поводом трагичне смрти Давида Драгичевића огласио се и градоначелник Бањалуке Игор Радојичић који је рекао да постоји узнемиреност грађана али да је на институцијама да свој посао ураде до краја.

Тијело Давида Драгичевића, чији је нестанак полицији пријављен 18. марта, пронађено је 24. марта на локацији гдје се рјечица Црквена улива у Врбас. Званични извјештај полиције изазвао је опште незадовољство у Бањалуци.



БН телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ето

28.03.2018 20:19

Ето да се није огласио Момце Црногорче ми не би смо знали да имају неке институције и да це радит свој посао. А то сто он одрадјује свој посао на нацин да нам Еко топлану сервира као свој тал са приватницима. Сто нам паркове претвара у тргове , што се не огласава о градјевинској мафији, што нема петљу, сто с времена на вријеме тихује. Сто воли само да га у огледалу виде као лепог младог и успесног. А далеко од свега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

29.03.2018 02:32

Никад ружнији, несретнији, сиромашнији и опаснији град и никад ружнији, неспосбнији, корумпранији али до коске и примитивнији градоначелник. Група уфураних Еко брадоња воде град .

Name

Гавро

29.03.2018 05:14

Огласио се и позвао институције да раде свој посао, прилицно лицемјерна изјава доброг нам градонацелника. Сто није понудио помоц породици? Сто није подузео неке мјере да се спријеци то убудуце? Сто није спровео радионице и омогуцио младима да имају радна мјеста? Само му је стало до његових милиона украдених у топлани...

Name

БХ

28.03.2018 22:05

Сауцесце породици настрадалог момка. Јавно окупљање неце вратити дијете породици, али це олаксати бол и показати да нису сами у овим, за њих најтезим данима. С друге стране ово је и својеврсан притисак на Тузиластво да поцне радити оно за сто су дебело плацени, не само у овом, него и другим предметима. Исто тако крајње је вријеме за велико провјетравање у МУП-у, јер доста је висе једних те истих имена која су константно у центру афера. Они висе и да хоце несто да сакрију они то не знају, позаврсавали дивље сколе по Приједору, Градисци...сиканирају сколоване кадрове. Сав олос и скарт који се створио у МУП-у за вријеме СДС и ПДП, током 2001-2005., присао је властима и сада су они главни фрајери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

29.03.2018 04:17

Молим вас не одустајте оф протеста И тразења правде за убијеног младица. Пратио сам све вијести о његовом нестанку, проналазењу, извјестају полиције из кога је могуце закљуцити само једно; они стите убицу или убице. Толико непрофесионалности , толико нелогицних цињеница у извјестају је за не повјеровати. Годинама радим веома одговоран посао у овој области И , без обзира на мање разлике у законској регулативи И истразним поступцима, искуство ми говори да је полиција , у овом слуцају , пропустила да уради низ ствари , па тек , након тога, да сацини извјестај. Питање је засто је полиција свемирском брзином иступила са извјестајем . Одговор се намеце сам. И зато вас молим да истрајете са протестима . Назалост . ја зивим далеко али да могу радо бих вам се прикљуцио. За оне који се питају засто ја који зиви на другом континенту се интересујем за овај слуцај одмах цу одговорити: прво јер тамо влада анархија И то се мозе десити сваком оф вас укљуцујуци И цланове моје родбине која је тамо, друго: просле године био сам на тим просторима И слуцајно био свједоком кад су хуље физицки насрнуле на старије особе који су мирно пили кафу у басти кафица. Разлог напада је био незадовољство хулигана нацином како су их они гледали. Сокирао сам се кад сам видио да их полиција понизно моли да се смире. Касније сам сазнао да су хуље били "татини синови " локалних политицара. Таквој полицији се не вјерује И знаци да је појединцима дозвољено све па И да убију И проду неказњено. Признацете , такво стање у једном друству је горе И оф анархије. Сигуран сам да сви постени људи, а нароцито млади, заслузују да зиве у много , много сигурнијем друству. Истрајте И због самих вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Канада

29.03.2018 06:49

Друже ту гдје си ту и остај,не помишљају на повратак. Ми овдје смо немоћни јер је сав шљам испливао на површину и у власт. Све го нешколован партијски кадар,крезуби гласаци једне секте и уцијењени послом млади људи. Партократија узима данак и за сада нема излаза.Избори су кључ решења али и то је на дугом штапу. Буди поздрављен.

Name

војкан

30.03.2018 15:12

Господине предсједнице републике српска до сада сте имали мој глас од сада сагледавајуци ово муљање одговорних у полицији на целу са назалост министром лукацем немате мој глас.Народ није малоуман плејаса ликова од патолога до којекаквих нацелника прицају небулозе а тезисте је да доброг момка прогласе криминалцем да би заститили себе и некога веома битног у овој трагедији.Вајни патолог не реце ни дан ни цас утапања гдје је тијело било 6 дана није ваљда плутало у како казу набујалој црквеној 6 дана у дузини 1 километар.Овакво потцјењивање интелекта градјана насе републике неце донијети ниста добро свима нама у будуцности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слаби

01.04.2018 07:08

Слаби смо ми који мислимо да смо јаки,јер су они јаци од нас. "Шта хоће..............?"

ОДГОВОРИТЕ