Мистерија „Тевезова повреда“...!

Шта је радио у затвору највишег обезбеђења и што је играо фудбал на бетону? У Боки Јуниорс љути на Апача!

Фудбал 31.03.2018 | 20:00
Мистерија „Тевезова повреда“...!
Заиграло је срце навијачима Боке Јуниорс када су добили потврду да се њихов верни син Карлос Тевез по трећи пут задужио опрему гиганта из Буенос Ајреса после нимало срећне епизоде у Шангају - бар не у спортском смислу, пошто се лепо опарио у Кини са уговором од 37.000.000 евра.

Повратак контроверзног нападача на место успеха очигледно је у њему пробудио онај локални темперамент, нимало миран и увек подобан за кршење правила. Такав је, уосталом, начин живота у Аргентини - увек на ивици и готово никада по уџбенику. Вест да је Карлос Тевез повредио мишић листа десне ноге уредно је објављена, али јој се због репрезентативне паузе није придавало толико медијске пажње. Тачније, није све док није откривен бизаран разлог повреде због које је Апач морао да паузира готово три седмице. 

Најутицајнији аргентински дневник Кларин објавио је данас информацију да се Тевез повредио док је играо фудбал на бетону у затвору у малом граду Боуверу у провинцији Кордоба. Сви детаљи су брзином светлости стигли до водећих људи Боке Јуниорс, због чега су се озбиљно наљутили на свог нападача.

Како је објављено, Тевез је недавно отишао затвор највишег обезбеђења где је посетио свог братаХуан Алберта Мартинеза, где служи казну од 16 година због оружаног напада на оклопно возило. У комплексу са преко 2.100 затвореника налази се од 2010. године, када је правоснажно осуђен. РазлогТевезовог доласка није само посета, већ је тамо одиграо и меч малог фудбала на бетону који је организовао управо Хуан Алберто Мартинез. Мада не постоје фотографије или видео клипови који би потврдили следеће, очевици тврде да се Тевез повредио током утакмице која је трајала 20 минута у оштром ритму. 

Управа Боке разговараће са Тевезом о овоме, а постоји могућност евентуалне санкције.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар