Misterija „Tevezova povreda“...!

Šta je radio u zatvoru najvišeg obezbeđenja i što je igrao fudbal na betonu? U Boki Juniors ljuti na Apača!

Fudbal 31.03.2018 | 20:00
Misterija „Tevezova povreda“...!
Zaigralo je srce navijačima Boke Juniors kada su dobili potvrdu da se njihov verni sin Karlos Tevez po treći put zadužio opremu giganta iz Buenos Ajresa posle nimalo srećne epizode u Šangaju - bar ne u sportskom smislu, pošto se lepo opario u Kini sa ugovorom od 37.000.000 evra.

Povratak kontroverznog napadača na mesto uspeha očigledno je u njemu probudio onaj lokalni temperament, nimalo miran i uvek podoban za kršenje pravila. Takav je, uostalom, način života u Argentini - uvek na ivici i gotovo nikada po udžbeniku. Vest da je Karlos Tevez povredio mišić lista desne noge uredno je objavljena, ali joj se zbog reprezentativne pauze nije pridavalo toliko medijske pažnje. Tačnije, nije sve dok nije otkriven bizaran razlog povrede zbog koje je Apač morao da pauzira gotovo tri sedmice. 

Najuticajniji argentinski dnevnik Klarin objavio je danas informaciju da se Tevez povredio dok je igrao fudbal na betonu u zatvoru u malom gradu Bouveru u provinciji Kordoba. Svi detalji su brzinom svetlosti stigli do vodećih ljudi Boke Juniors, zbog čega su se ozbiljno naljutili na svog napadača.

Kako je objavljeno, Tevez je nedavno otišao zatvor najvišeg obezbeđenja gde je posetio svog brataHuan Alberta Martineza, gde služi kaznu od 16 godina zbog oružanog napada na oklopno vozilo. U kompleksu sa preko 2.100 zatvorenika nalazi se od 2010. godine, kada je pravosnažno osuđen. RazlogTevezovog dolaska nije samo poseta, već je tamo odigrao i meč malog fudbala na betonu koji je organizovao upravo Huan Alberto Martinez. Mada ne postoje fotografije ili video klipovi koji bi potvrdili sledeće, očevici tvrde da se Tevez povredio tokom utakmice koja je trajala 20 minuta u oštrom ritmu. 

Uprava Boke razgovaraće sa Tevezom o ovome, a postoji mogućnost eventualne sankcije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar