Сбербанк уручила рачунаре школи

Сбербанк а. д. Бања Лука је уручила рачунарску опрему Школском центру „Петар Кочић“, Србац. Јавна установа средњих школа „Петар Кочић“ Србац је установа која се бави општим средњим образовањем, као и техничким и стручним средњим образовањем.

Република Српска 28.03.2018 | 15:53
Сбербанк уручила рачунаре школи
Директор Школског центра Миленко Живанић је у име школе преузео рачунаре, те је овим поводом изјавио : - "Желим овом приликом да се захвалим Сбербанк а.д. Бања Лука на урученој донацији, јер средства за материјалне трошкове наше школе нису довољна за сервисирање свих трошкова, те је рачунарска опрема пријеко потребна. Донација Сбербанк а.д. Бања Лука је значајан допринос раду наше школске установе, јер ће рачунари служити за опремање два наставничка кабинета и библиотеке"“

Далибор Јокић, руководилац филијале Србац је поводом уручивања донација је рекао да  „Сбербанк а.д. Бања Лука" се континуирано труди да подржи локалне заједнице у којима послује.

"Друштвена одговорност је једно од основних начела наше банке, те смо јако поносни што смо били у могућности да изађемо у сусрет потребама Школског центра „Петар Кочић“. Сбербанк Бања Лука се труди да локалним заједницама укаже на чињеницу да препознајемо њихове проблеме који захтјевају помоћ и хитне реакције.“ 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БЛ

28.03.2018 16:10

Свака цаст ! Најбоља банка у РС,дефинитивно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре БЛ

28.03.2018 16:57

Јес и ти купила посао.

Name

Србац

28.03.2018 16:11

Гдје су рачунари, нема их на фотографији? Колико рачунара је донирано? Колика је вриједност донираних рачунара? Онај што донира је поносан, а овај што прима је задовољан?! А ралунара нигдје?! Ово има само у Српцу.

ОДГОВОРИТЕ