Sberbank uručila računare školi

Sberbank a. d. Banja Luka je uručila računarsku opremu Školskom centru „Petar Kočić“, Srbac. Javna ustanova srednjih škola „Petar Kočić“ Srbac je ustanova koja se bavi opštim srednjim obrazovanjem, kao i tehničkim i stručnim srednjim obrazovanjem.

Republika Srpska 28.03.2018 | 15:53
Sberbank uručila računare školi
Direktor Školskog centra Milenko Živanić je u ime škole preuzeo računare, te je ovim povodom izjavio : - "Želim ovom prilikom da se zahvalim Sberbank a.d. Banja Luka na uručenoj donaciji, jer sredstva za materijalne troškove naše škole nisu dovoljna za servisiranje svih troškova, te je računarska oprema prijeko potrebna. Donacija Sberbank a.d. Banja Luka je značajan doprinos radu naše školske ustanove, jer će računari služiti za opremanje dva nastavnička kabineta i biblioteke"“

Dalibor Jokić, rukovodilac filijale Srbac je povodom uručivanja donacija je rekao da  „Sberbank a.d. Banja Luka" se kontinuirano trudi da podrži lokalne zajednice u kojima posluje.

"Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela naše banke, te smo jako ponosni što smo bili u mogućnosti da izađemo u susret potrebama Školskog centra „Petar Kočić“. Sberbank Banja Luka se trudi da lokalnim zajednicama ukaže na činjenicu da prepoznajemo njihove probleme koji zahtjevaju pomoć i hitne reakcije.“ 

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BL

28.03.2018 18:10

Svaka cast ! Najbolja banka u RS,definitivno

ODGOVORITE
Name

Re BL

28.03.2018 18:57

Jes i ti kupila posao.

Name

Srbac

28.03.2018 18:11

Gdje su računari, nema ih na fotografiji? Koliko računara je donirano? Kolika je vrijednost doniranih računara? Onaj što donira je ponosan, a ovaj što prima je zadovoljan?! A ralunara nigdje?! Ovo ima samo u Srpcu.

ODGOVORITE