Полиција ухапсила шест лица

Полиција је током акције "Камел" данас ухапсила пет лица из Бањалуке и једно из Лакташа, те извршила претрес на шест локација на подручју града Бањалука и једну на подручју општине Лакташа и пронашла одређену количину марихуане, као и опрему која ће послужити као доказ у кривичном поступку.

Република Српска 28.03.2018 | 15:41
Полиција ухапсила шест лица
Портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић рекла је Срни да су ухапшена лица чији су иницијали Л.С. /20/, Ф.С. /20/, Д.З. /22/, Д.Ј. /28/ и С.С. /24/ из Бањалуке и С.Д. /21/ из Лакташа.

Маркановићева је истакла да су акцију "Камел" спровели припадници Управе за организовани и тешки криминалитет и Полицијске управе Бањалука под надзором бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

Она је навела да је у току саслушање већег броја лица, а полиција ради на даљем прикупљању доказа. У случају процесуирања других лица јавност ће бити благовремено обавијештена.

Против ухапшених слиједи извјештај надлежном тужилаштву за почињено кривично дјело неовлашћена производња и промет дроге. Они ће данас уз извјештај бити предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

"Ухапшена лица се сумњиче да су на подручју града Бањалука и општине Лакташи продавали марихуану малољетницима у близини васпитно-образовних установа", рекла је Маркановићева. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Игор

28.03.2018 14:05

РС најбоља у региону. 25% становниства прима пензију, 25% се сколује или је предсколског узраста, 25% је власт и њихови послусници осталих 25% треба затворити у затвор па по било ком основу ! Ко неце да ради за дзабе у руднику нека иде у затвор !

ОДГОВОРИТЕ
Name

УА

28.03.2018 15:19

Кад пандуре ухвате у лажи или кад треба скренути пажњу са себе онда они обавезно имају ‘акцију’ Да ли сте то примјетили? Они овом акцијом скрећу пажњу са себе и због преурањене ‘истраге’ у вези са смрћу пок. Давида. Збуњени. Дезоријентисани. Лукачеви пандури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Агент 007

28.03.2018 16:26

Опет сви од 20 до 24 године, баш су они главни организатори растурања дроге, кад ћете ухапсити праве мафијаше ти клинци су само заведени и наивни извршиоци нечијег криминала.

ОДГОВОРИТЕ