Policija uhapsila šest lica

Policija je tokom akcije "Kamel" danas uhapsila pet lica iz Banjaluke i jedno iz Laktaša, te izvršila pretres na šest lokacija na području grada Banjaluka i jednu na području opštine Laktaša i pronašla određenu količinu marihuane, kao i opremu koja će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Republika Srpska 28.03.2018 | 15:41
Policija uhapsila šest lica
Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da su uhapšena lica čiji su inicijali L.S. /20/, F.S. /20/, D.Z. /22/, D.J. /28/ i S.S. /24/ iz Banjaluke i S.D. /21/ iz Laktaša.

Markanovićeva je istakla da su akciju "Kamel" sproveli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Ona je navela da je u toku saslušanje većeg broja lica, a policija radi na daljem prikupljanju dokaza. U slučaju procesuiranja drugih lica javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Protiv uhapšenih slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet droge. Oni će danas uz izvještaj biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Uhapšena lica se sumnjiče da su na području grada Banjaluka i opštine Laktaši prodavali marihuanu maloljetnicima u blizini vaspitno-obrazovnih ustanova", rekla je Markanovićeva. 

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Igor

28.03.2018 14:05

RS najbolja u regionu. 25% stanovnistva prima penziju, 25% se skoluje ili je predskolskog uzrasta, 25% je vlast i njihovi poslusnici ostalih 25% treba zatvoriti u zatvor pa po bilo kom osnovu ! Ko nece da radi za dzabe u rudniku neka ide u zatvor !

ODGOVORITE
Name

UA

28.03.2018 15:19

Kad pandure uhvate u laži ili kad treba skrenuti pažnju sa sebe onda oni obavezno imaju ‘akciju’ Da li ste to primjetili? Oni ovom akcijom skreću pažnju sa sebe i zbog preuranjene ‘istrage’ u vezi sa smrću pok. Davida. Zbunjeni. Dezorijentisani. Lukačevi panduri.

ODGOVORITE
Name

Agent 007

28.03.2018 16:26

Opet svi od 20 do 24 godine, baš su oni glavni organizatori rasturanja droge, kad ćete uhapsiti prave mafijaše ti klinci su samo zavedeni i naivni izvršioci nečijeg kriminala.

ODGOVORITE