Бисери и вез на џинсу

Било да се ради о фармеркама, хаљинама, сукњама, оделима, комбинезонима, јакнама или шортсевима, носиће се и светлији и тамнији тексас.

Мода и љепота 28.03.2018 | 10:50
Бисери и вез на џинсу
МАТЕРИЈАЛ који радо носе жене свих генерација, тексас, ове сезоне заступљен је више него икада у колекцијама најпознатијих светских дизајнера.

Било да се ради о фармеркама, хаљинама, сукњама, оделима, комбинезонима, јакнама или шортсевима, носиће се и светлији и тамнији тексас. Осим класично кројених јакни, у тренду су и модели украшени нитнама, амблемима у контрастним тоновима, светлуцавим каменчићима, ресама и другим детаљима у бохо стилу, док фармерки има за свачији укус и грађу: уске, звонасте, са високим струком, подврнутим или три четврт ногавицама...

Практични комбинезони су и даље у тренду, с тим што су ове сезоне актуелни светлоплави и пругасти тексас, док су женствене хаљине обогаћене бисерима, везом и детаљима од тила. Сукње су дуже и асиметричног кроја, тако да доњи део можете да откопчате и тако добијете лежернију и атрактивнију комбинацију. Оно што је заједничко комадима од тексаса је да ћете их сигруно лако уклопити и са равном и са обућом на штиклу.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар