Иско "пецнуо" Зидана: Ово немам у Реалу!

Порука за клубове да спреме. . . па, више од стотину милион евра.

Фудбал 28.03.2018 | 13:45
Иско "пецнуо" Зидана: Ово немам у Реалу!
Послије партије сезоне - искрено, баш искрено, признање Иска Аларкона!

Везни фудбалер Реал Мадрида "отворио је душу" новинарима након три постигнута гола против Аргентине (6:1) и наговијестио да себе у будућности не види на "Бернабеуу", посебно ако буде имао третман какав сада има...

"У Мадриду немам самопоуздање које је потребно фудбалеру... Ови мечеви за национални тим ме оживљавају, видим да имам повјерење тренера. Само желим да покажем да сам добар играч", казао је Иско након меча и одмах "побрао" наслове у шпанској штампи.

Био је ово индиректан напад на Зизуа који је Иску ове сезоне дао шансу на 40 мечева, али често са клупе и често би баш он пресједио велике мечеве науштрб једног дефанзивнијег играча више.

Постигао је седам голова и забиљежио седам асистенција, али...

"Лопетеги (селектор Шпаније прим. аут.) ми показује повјерење минутима које ми даје. Можда сам ја проблем у Мадриду? Искрено, не знам како да заслужим Зиданово повјерење..", говорио је Иско послије утакмице свјестан да ће изазвати "бум".

Питање је само како ће ово утицати на Зидана и да ли ће му указати већу шансу или је на помолу растанак... Ипак, тешко је очекивати да га Реал пусти за "нормалну" суму новца.

Према специјализованом порталу трансфермаркту, он тренутно вриједи 75 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар