Isko "pecnuo" Zidana: Ovo nemam u Realu!

Poruka za klubove da spreme. . . pa, više od stotinu milion evra.

Fudbal 28.03.2018 | 13:45
Isko "pecnuo" Zidana: Ovo nemam u Realu!
Poslije partije sezone - iskreno, baš iskreno, priznanje Iska Alarkona!

Vezni fudbaler Real Madrida "otvorio je dušu" novinarima nakon tri postignuta gola protiv Argentine (6:1) i nagovijestio da sebe u budućnosti ne vidi na "Bernabeuu", posebno ako bude imao tretman kakav sada ima...

"U Madridu nemam samopouzdanje koje je potrebno fudbaleru... Ovi mečevi za nacionalni tim me oživljavaju, vidim da imam povjerenje trenera. Samo želim da pokažem da sam dobar igrač", kazao je Isko nakon meča i odmah "pobrao" naslove u španskoj štampi.

Bio je ovo indirektan napad na Zizua koji je Isku ove sezone dao šansu na 40 mečeva, ali često sa klupe i često bi baš on presjedio velike mečeve nauštrb jednog defanzivnijeg igrača više.

Postigao je sedam golova i zabilježio sedam asistencija, ali...

"Lopetegi (selektor Španije prim. aut.) mi pokazuje povjerenje minutima koje mi daje. Možda sam ja problem u Madridu? Iskreno, ne znam kako da zaslužim Zidanovo povjerenje..", govorio je Isko poslije utakmice svjestan da će izazvati "bum".

Pitanje je samo kako će ovo uticati na Zidana i da li će mu ukazati veću šansu ili je na pomolu rastanak... Ipak, teško je očekivati da ga Real pusti za "normalnu" sumu novca.

Prema specijalizovanom portalu transfermarktu, on trenutno vrijedi 75 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar