Алегри о Арсеналу и ПСЖ-у: Срећан сам у Јувентусу!

Одговор тренера Јувентуса на медијске шпекулације је био да са клубом из Торина има уговор до 2020. године.

Фудбал 01.04.2018 | 20:45
Алегри о Арсеналу и ПСЖ-у: Срећан сам у Јувентусу!
Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри, који је проглашен за најбољег тренера у Серији А за прошлу годину, ни не помишља да напусти клуб шестероструког узастопног шампиона Италије, иако су према медијским наводима за њега изузетно заинтересовани Арсенал и Пари Сен Жермен.

Алегријев одговор на медијске шпекулације је био да има уговор до 2020. године и да је срећан у Торину.

Арсену Венгеру, менаџеру Арсенала и Унаију Емерију, тренеру ПСЖ-а ове сезоне не иде најбоље.

Лондонски тим је далеко од прва четири мјеста у Премијер лиги, која воде у Лигу шампиона, испао је из ФА купа, поражен у финалу Лига купа и практично му је остала само Лига Европе да покуша спасити сезону.

Када је ријеч о "свецима" из Париза, они се налазе пред насловом шампиона Француске, у финалу Лига купа играће са Монаком, а у Купу је у полуфиналу. Но, елиминацију од Реал Мадрида у осмини финала Лиге шампиона многи виде као проблем за Емерија.

"Све зависи од резултата. Ако побјеђујете онда сте добри, а ако губите онда сте мање добри. Међутим, имам уговор са Јувентосом до 2020. године и срећан сам овдје", казао је Алегри за италијанске медије.

Алегри је на клупу Јувентуса сјео 2014. године, а од тада је освојио по три наслова шампиона и Купа Италије, један Суперкуп, те два пута играо финале Лиге шампиона. Претходно је водио Аљианезе, СПАЛ, Гросето, Сасуоло, Каљари и Милан.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар