Alegri o Arsenalu i PSŽ-u: Srećan sam u Juventusu!

Odgovor trenera Juventusa na medijske špekulacije je bio da sa klubom iz Torina ima ugovor do 2020. godine.

Fudbal 01.04.2018 | 20:45
Alegri o Arsenalu i PSŽ-u: Srećan sam u Juventusu!
Trener Juventusa Masimilijano Alegri, koji je proglašen za najboljeg trenera u Seriji A za prošlu godinu, ni ne pomišlja da napusti klub šesterostrukog uzastopnog šampiona Italije, iako su prema medijskim navodima za njega izuzetno zainteresovani Arsenal i Pari Sen Žermen.

Alegrijev odgovor na medijske špekulacije je bio da ima ugovor do 2020. godine i da je srećan u Torinu.

Arsenu Vengeru, menadžeru Arsenala i Unaiju Emeriju, treneru PSŽ-a ove sezone ne ide najbolje.

Londonski tim je daleko od prva četiri mjesta u Premijer ligi, koja vode u Ligu šampiona, ispao je iz FA kupa, poražen u finalu Liga kupa i praktično mu je ostala samo Liga Evrope da pokuša spasiti sezonu.

Kada je riječ o "svecima" iz Pariza, oni se nalaze pred naslovom šampiona Francuske, u finalu Liga kupa igraće sa Monakom, a u Kupu je u polufinalu. No, eliminaciju od Real Madrida u osmini finala Lige šampiona mnogi vide kao problem za Emerija.

"Sve zavisi od rezultata. Ako pobjeđujete onda ste dobri, a ako gubite onda ste manje dobri. Međutim, imam ugovor sa Juventosom do 2020. godine i srećan sam ovdje", kazao je Alegri za italijanske medije.

Alegri je na klupu Juventusa sjeo 2014. godine, a od tada je osvojio po tri naslova šampiona i Kupa Italije, jedan Superkup, te dva puta igrao finale Lige šampiona. Prethodno je vodio Aljianeze, SPAL, Groseto, Sasuolo, Kaljari i Milan.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar