Најгори фудбалски "тим": Педофил, дилер, преварант, силеџија...!

Многи фудбалери да би постали врхунски професионалци морају да прођу кроз беду, сиромаштво, а то великом броју случајева води ка криминалу, дроги. . .

Фудбал 29.03.2018 | 23:30
Најгори фудбалски "тим": Педофил, дилер, преварант, силеџија...!
Велики број играча се скроз извуче када постану озбиљни фудбалери, али увек има оних примера који никада у потпуности не успеју у томе и у неком тренутку живота се врате.

Шпански лист "Марка" направила је најгорих једанаест фудбалера који су имали проблема са законом у току каријере или после ње.

Голман: Бруно Фернандес – бразилски голман који је осуђен је на 22 године због тога што је наручио убиство мајке његовог сина. Године 2017. је ослобођен оптужби, али је касније поново ухапшен.

Десни бек: Серж Орије – један од познатијих играча на овој листи. Орије наступа за Тотенхем, али док је играо за ПСЖ осуђен је на два месеца затвора зато што је пребио полицајца када се враћао из клуба.

Центархалф: Рубен Семедо – најсвежији пример у овом саставу. Налази се у притвору, жалба му је скоро одбијена, а оптужен је за покушај убиства.  

Центархалф: Брено Родригес – Бразилац је осуђен на три месеца и девет месеци, након што је запалио кућу у Немачкој. Играо је за Бајерн од 2008. до 2012, тренутно је у Васко де Гами.

Леви бек: Алексис Зарате – Аргентинац је због силовања осуђен на шест година и шест месеци.

Средина: Адам Џонсон – некадашњи Манчестер ситија осуђен је на шест година затвора зато што је имао односе са малолетницом.

Средина: Џои Бартон – познати енглески фудбалер одслужио је 74 дана од његове шестомесечне затворске казне због претњи.

Средина: Рикардо Сентурион – нападач Расинга покушао је да подмити полицајца и могао би да буде кажњен са шест година затвора.

Средина: Јордан Лечков – можда и најбизарнији случај. Овај бугарски играч осуђен је на две године затвора због злоупотребе власти током свог боравка на месту градоначелника.

Напад: Микеле Падовано – некадашњи нападач Јувентуса ухваћен је како продаје дрогу и осуђен је на осам година и осам месеци.

Напад: Робињо – нема сумње најпознатије име на овој листи. Бразилац је осуђен на деветогодишњу затворску казну, пошто је учествовао силовању у Милану.

Тренер: Елкин Монсада – први тренер Хамеса Родригес због педофилије је одслужио казну у затвору.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар