Najgori fudbalski "tim": Pedofil, diler, prevarant, siledžija...!

Mnogi fudbaleri da bi postali vrhunski profesionalci moraju da prođu kroz bedu, siromaštvo, a to velikom broju slučajeva vodi ka kriminalu, drogi. . .

Fudbal 29.03.2018 | 23:30
Najgori fudbalski "tim": Pedofil, diler, prevarant, siledžija...!
Veliki broj igrača se skroz izvuče kada postanu ozbiljni fudbaleri, ali uvek ima onih primera koji nikada u potpunosti ne uspeju u tome i u nekom trenutku života se vrate.

Španski list "Marka" napravila je najgorih jedanaest fudbalera koji su imali problema sa zakonom u toku karijere ili posle nje.

Golman: Bruno Fernandes – brazilski golman koji je osuđen je na 22 godine zbog toga što je naručio ubistvo majke njegovog sina. Godine 2017. je oslobođen optužbi, ali je kasnije ponovo uhapšen.

Desni bek: Serž Orije – jedan od poznatijih igrača na ovoj listi. Orije nastupa za Totenhem, ali dok je igrao za PSŽ osuđen je na dva meseca zatvora zato što je prebio policajca kada se vraćao iz kluba.

Centarhalf: Ruben Semedo – najsvežiji primer u ovom sastavu. Nalazi se u pritvoru, žalba mu je skoro odbijena, a optužen je za pokušaj ubistva.  

Centarhalf: Breno Rodriges – Brazilac je osuđen na tri meseca i devet meseci, nakon što je zapalio kuću u Nemačkoj. Igrao je za Bajern od 2008. do 2012, trenutno je u Vasko de Gami.

Levi bek: Aleksis Zarate – Argentinac je zbog silovanja osuđen na šest godina i šest meseci.

Sredina: Adam Džonson – nekadašnji Mančester sitija osuđen je na šest godina zatvora zato što je imao odnose sa maloletnicom.

Sredina: Džoi Barton – poznati engleski fudbaler odslužio je 74 dana od njegove šestomesečne zatvorske kazne zbog pretnji.

Sredina: Rikardo Senturion – napadač Rasinga pokušao je da podmiti policajca i mogao bi da bude kažnjen sa šest godina zatvora.

Sredina: Jordan Lečkov – možda i najbizarniji slučaj. Ovaj bugarski igrač osuđen je na dve godine zatvora zbog zloupotrebe vlasti tokom svog boravka na mestu gradonačelnika.

Napad: Mikele Padovano – nekadašnji napadač Juventusa uhvaćen je kako prodaje drogu i osuđen je na osam godina i osam meseci.

Napad: Robinjo – nema sumnje najpoznatije ime na ovoj listi. Brazilac je osuđen na devetogodišnju zatvorsku kaznu, pošto je učestvovao silovanju u Milanu.

Trener: Elkin Monsada – prvi trener Hamesa Rodriges zbog pedofilije je odslužio kaznu u zatvoru.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar