Сумњиво: Мртва уста не говоре?!

Врло је мучно читати оптужбе на рачун мртвог Давида Драгичевића, којег је МУП РС оптужио јавно да је опљачкао неку кућу у Бањалуци. Тим мучније, јер “Мртва уста не говоре”, па се Драгичевић не може бранити.

Република Српска 26.03.2018 | 14:53
Сумњиво: Мртва уста не говоре?!
пише: Слободан Васковић

На прес-конференцији полиције, Илић је рекао да су у џеповима Драгичевићеве одјеће пронађене ствари које су украдене у провалној крађи у једној кући у улици Велибора Јањетовића Јање.

Илић је нагласио да је из те куће украден лаптоп, 200 КМ, мемори стик, швајцарска црвена чакија али и кључеви. Нагласио је да су у џеповима Драгичевића пронађени кључеви, мемори стик, 180 марака и чакија, док се за лаптопом трага у ријеци Црквена. (Независне новине).



То што су наведене ствари пронађене у џеповима Драгичевића не значи да их је он и украо; Могао их је добити од неког, а што се тиче новца, на основу којих форензичких доказа су оперативци МУП-а РС утрдили да је баш тих 180 КМ дио од оних 200 који су наводно нестали из поменуте куће? И то исто вече када је нестао и Драгичевић!!!

И шта ако се нађе у Црквеној неки лаптоп - на који начин то доказује да га је украо Драгичевић?! Баш ни на који.

Ријеч је о спекулацији, а то је најпогубније по иступ високих функционера МУП-а РС; Те њихове спекулације само потврђују да је много тога сумњиво у вези са утапањем (још увијек наводним) Драгичевића.

МУП РС не зна како је Драгичевић смртно страдао.

Досадашња истрага јасно указује да се у случају смрти Давида Драгичевића ради о задесу. Он је вјероватно пао у ријеку Црквену која је била набујала и вода га је потом однијела до мјеста гдје је тијело пронађено”, потврдио је Дарко Илић, начелник Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС. (НН)

“Вјероватно” је далеко од “Утврђено”, ријеч је о претпоставци; Исто тако се може претпоставити и да је Драгичевића неко гурнуо, Вјероватно, у ријеку Црквена!!!

Високи функционери МУП РС знају разлику између наведених појмова, па је њихов иступ тим више запањујући.

Није ми намјера да било кога оптужим ни за убиство, ни за прикривање убиства, али понашање МУП-а РС, њихов заиста невјероватно морбидан иступ, у којем су Мртвог Дечка, који не може да се брани од оптужби, окарактерисали као Провалника, одвратан је до бескраја. И, што то не рећи, сумњив. СУМЊИВ БЕСКРАЈНО!

Милан Вукелић је разнесен експлозивном направом (06.11.2007.), али МУП, на чијем челу је тада био Станислав Чађо, није истраживао ко га је разнио и ко је наредио разношење, већ мртвог Вукелића; Којег су оптужили да је сам себи запалио кућу и аутомобиле; И утврдили да није. Након тога нису утврдили више ништа, а убице и налогодавци су и даље на слободи.

Као што су на слободи и Они који су убили Николу Ђуровића (21.08.2011.), у аутомобилском судару, а након тога прикрили праве починиоце, подмећући Ненада Радинковића.

Има још недоследности у изјавама на конференцији за штампу припадника МУП РС.

Жељко Каран, специјалиста судске медицине у Заводу за судску медицину РС, још једном је поновио да је обдукцијом утврђено да је смрт Драгичевића наступила утапањем а да су на тијелу уочене лакше повреде. (НН)

Онда је Каран демантовао сам себе.

Имао је двије врсте повреда. Као прво, у питању су хематоми на челу, шакама, куковима, наткољеницама и кољенима. То су механичке повреде које су могле настати у физичком сукобу и оне су заживотне. Друга врста повреда су постмотралне а настале су у контакту са неравнинама на дну ријеке“, рекао је Каран. (НН)

Хематоми на челу, шакама, куковима, наткољеницама и кољенима, ма шта Каран рекао, нису Лакше повреде, већ указују да је Драгичевић брутално пребијен. И да је ударан по цијелом тијелу!!!

Илић је истакао да је полиција утврдила кретање Драгичевића у ноћи измеђи суботе и недјеље претпрошле седмице, односно да је био у више кафића и да се испред једног од њих потукао са три лица.

Током криминалистичке обраде утврђено је да та три лица нису повезена са Давидовим нестанком што је, уз остало, утврђено провјером на базним станицама а имају и алиби.

Илић није рекао ништа о тим лицима - да ли су криминогена, да ли су некриминогена, ко је кога напао, зашто, да ли су та три лица “одраније позната полицији”, да ли су икад опљачкали нечију кућу, шта им је нађено у џеповима, ко су, чији су, зашто су се потукли са Драгичевићем?! Да ли је неко од Три Лица у родбинским везама са Неким из врха МУП-а РС?

Било би за МУП РС најбоље да су саопштили све о та три лица, јер много је спекулација управо о њиховом идентитету!!!

Из полиције су рекли да им је Драгичевић од раније познат по наношењу тешких повреда али не и по крађама. (НН)

И овај дио изјаве полиције усмјерен је директно против Мртвог Давида Драгичевића, јер сугерише да је он изазвао тучу!

Срамно је дјеловање МУП-а РС. Бесрамно!

МУП РС, својим иступом, није отклонио ни једну једину сумњу око начина смрти Давида Драгичевића, али је, додатно, засијао многе; И подјарио бројне спекулације, које се тешко ваљају Бањалуком. И нису добре ни за кога.

Давид Драгичевић нестао је 17.03. о.г., а његово тијело пронађено је 24.03.2018.

Давид Драгичевић имао је само 21 годину, био је још, дефакто, дијете.

Умјесто искреног жала за изгубљеним животом младог човјека, ми на дјелу имамо његово институционално блаћење и претварање у криминалца. Разлоге за то знају МУП РС и Окружно тужилаштво Бањалука! И није им први пут.

Додатак Морбидности и Ужасу: СРНА - Драгичевић се потукао, опљачкао кућу и скочио у ријеку

Када видите наслов који је дала СРНА, након прес конференције МУП РС, јасно је о чему се овдје ради; А наслов гласи: Драгичевић се потукао, опљачкао кућу и скочио у ријеку!!!

Вијест Срне гласи:



ДРАГИЧЕВИЋ СЕ ПОТУКАО, ОПЉАЧКАО КУЋУ И СКОЧИО У РИЈЕКУ

БАЊАЛУКА, 26. МАРТА /СРНА/ - Полиција је утврдила да се Давид Драгичевић /21/ из Бањалуке, чије је тијело пронађено у Врбасу, кобне ноћи, између осталог, потукао са три лица, опљачкао једну кућу и са моста скочио у ријеку, речено је данас на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Начелник Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске Дарко Илић рекао је да је утврђено да је Драгичевић након туче испред једног кафића, обишао још три угоститељска објекта, а потом у пекари купио бурек, након чега је опљачкао једну кућу и са моста скочио у ријеку Црквену која га је однијела до ушћа у Врбас.

Илић је на ванредној конференцији за новинаре у Полицијској управи Бањалука нагласио да је полиција након испитивања више лица, те увида у видео-камере које се налазе на путу којим се кретао Драгичевић дошла до свих ових података.

"Драгичевић се у недјељу, 18. марта око 23.30 часова у кафе бару `Мет` вербално сукобио са још три лица да би се након тога испред локала са њима потукао. У тучи није било значајних посљедица по лица", прецизирао је Илић.

Он је нагласио да се након овог кафића Драгичевић упутио у кафе бар "988" након чега се кретао према Улици Велибора Јањетовића-Јање, када је у 2.50 часова у пекари "Змијање" купио бурек те отишао према предузећу "МК", након чега је опљачкао једну кућу из које је украо лап-топ, око 200 КМ, такозвану швајцарску чакију и кључеве.

"Драгичевић се након овога упутио ка мосту на ријеци Црквени гдје се претпоставља да је са њега скочио у ријеку која га је однијела до ушћа у Врбас", рекао је Илић.

Он је на конференцији показао и мапу по којој се кретао нестали Драгичевић.

Илић је прецизирао да су приликом извлачења тијела из воде код Драгичевића у џеповима пронађени украдени предмети, сем лап-топа, што се материјално може доказати.

Он је додао да припадници Специјалне јединице МУП-а Републике Српске претеражују ријеке Црквену и Врбас да би пронашли и лап-топ.

Он је рекао да се тренутно не могу изјаснити о томе да ли је ријеч о задесној смрти, нити у овом моменту постоји било какав доказ у вези са тим.
Илић је рекао да је Драгичевић и од раније познат полицији по кривичним дјелима крађа и тјелесне повреде.

Патолог у Заводу за судску медицину Републике Српске Жељко Каран рекао је да је обдукција потврдила да је смрт наступила утапањем, али да су од настрадалог Драгичевића узети узорци крви и урина у случају да дође до додатних истраживања.

Каран је на конференцији навео да су након вађења из воде, на тијелу Драгичевића биле видљиве лаке тјелесне повреде у виду подлива, који су могли настати прије утапања у контакту и тучи са једним или више лица.

Каран је додао да су након идентификације и обдукције настрадалог сви предмети предати полицији.

Начелник Полицијске управе Бањалука Жељко Спасојевић подсјетио је на конференцији да је нестанак Драгичевића пријављен полицији 18. марта, од када је трајала потрага све до проналаска 24. марта на ушћу ријека Црквена и Врбаса.

Спасојевић је истакао да је током потраге саслушано више лица која су имала било каква сазнања Драгичевићу, а праћене су и друштвене мреже, да би се дошло до било каквог податка. 

слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 110

Оставите коментар
Name

Д

26.03.2018 12:58

Какве су то срамне изјаве шта више рећи о правима и слободи грађана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даница Машановић

26.03.2018 14:16

ПИСМО ДАВИДОВЕ МАЈКЕ НА ФБ: “Суграђани моји, становници ове у*ране, пропале државе..узмите своју дјецу и бјежите. Обраћам се тим нашим пропалим институцијама које ништа нису учиниле за моје дијете да освјетљају себи образ и нађу кривнике који су убили мог сина првенца, моју добру неискварену душу! И опет апелујем… неко од те дјеце нешто зна они су починиоци!!!!!! Суграђани моји, помозите ми да се изврши притисак не због мене, мога дјетета више нема, него због ваше дјеце. Питам вас да ли ћете смјети своје дијете пустити мирне душе у град?!? А џукелама, багри која се дрзнула узети нечији живот. ДА ЛИ СТЕ СПАВАЛИ СИНОЋ???????”

Name

Гледам

26.03.2018 14:26

Сад гледам гдје је онај ретардирани што се потписује "да цико бону" . Да ли је добио задатак да и ово омаловажи. Сви на трг вечерас

Name

Ре ГЛЕДАМ

26.03.2018 14:38

Оном ЧИКО Б'ОНУ је'ем му ја ма'ер и све живо и мртво ђубре ботовско и хушкачко! Нећи ћемо ми његову ИП адресу ма'ицу му јебе'о! Већ га пратимо и ђонимо истим ником дуже вријеме овдје на порталу! Читај ово ЧИКО Б'ОНУ! Ускоро се видимо ушљо ушљиви го'но једно из милетовог чма'а!!!

Name

Ре

26.03.2018 14:52

Сви на трг, дати сауцесце породици.

Name

ре

26.03.2018 16:24

Зато ми је драго сто постоји РС и сто ниво БИХ не мозете да кривите за оваке, и слицне проблеме.

Name

ааа

26.03.2018 20:56

Просто невјероватно, државне институције се ругају трагедији. Породици искрено саучешће!

Name

Наполеон

26.03.2018 21:57

Мало би помогао истрази. Познате су те методе да када се неко не може оптузити да му се подмецу разне ствари. Ако је у убиство био умјесан неко близак полицији или крим одсјеку онда они знају најбоље како страдалом пидвалити.

Name

Сања

26.03.2018 22:01

Скоро сви знамо да у овом граду зиви много крвника, као и у БиХ који неказњено узивају у опљацканом капиталу и који креирају насе судбине својом моћи.

Name

АрмаРЕ

26.03.2018 13:00

Филип Ћулум је братић Дарка Ћулума, директора полиције РС. То значи да Давидов убица никада неће бити пронађен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блиц

26.03.2018 13:24

Боље да одговара сада, ако је крив, него да одговара пред Богом. Зна се како такви пролазе. Опет кажем, ако је крив.

Name

реТ

26.03.2018 14:00

Филип Ћулум нијје братић Дарка Ћулума...

Name

Реално

26.03.2018 15:42

Требате залити један мање за крадзу колико сте јадни да вас ни бог не мозе задовољити.

Name

Ре Реалан

26.03.2018 16:23

Ти реално ниси нормалан

Name

Ре: Наивно

27.03.2018 07:05

Само наивни це повјеровати у слике камере и крадју који су толико аматерски подметнути.

Name

Вук

11.05.2018 18:16

Молим све праведне адвокате да пруже бесплатно сву правну помоћ породици Драгичевић

Name

Обавјестајац

26.03.2018 13:02

Осумњицени за убиство је Филип Цулум који је пустен...а он је братиц од Дарка Цулума директора полиције РС. Толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.03.2018 13:44

Нигдје везе само презиме исто.

Name

реОб

26.03.2018 14:00

Филип Ћулум нијје братић Дарка Ћулума...

Name

Ботовање

26.03.2018 16:35

Видим да је бот конекција кренула.

Name

!!!

26.03.2018 19:56

Не видим шта је сад толико битно да ли је Филип Ћулум брат, или братић Дарка ћулума директора полиције. Скандалозно је то ако је осумњичен да има везе са смрћу несретног младића, а да му није барем одређен једномјесечни притвор. Породици убијеног младића најискреније саучешће и искрена вјера и нада да ће истина угледати свјетло дана.

Name

Истрага

27.03.2018 09:25

Благо нама кад имамо толико форензичара и инспектора. Правда мора бити задовољена. Сасвим сигурно! Замислите да неко било кога од вас оптужи да има нешто са трагичном смрћу овог младића. Ако имате нека истинска сазнања, дужни сте да то пријавите истражним органима. Прозивање Филипа Ћулума, призивање његовог притварања је атмосфера линча која води у нове и врло озбиљен проблеме. Назови испектори из Рестарта требају бити позвани на одоговорност због узнемиравања јавности и изношења произвољних костуркција. Шта ако неко из било ког разлога угрози људе који су овдје прозвни? Ко ће бити одговоран?

Name

Нешо

26.03.2018 13:15

Јадна ли вам мајка. Како се Бога не бојите...стидите се земље којом ходате? Имате ли ви дјецу? Ово је за плакати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Револт

26.03.2018 13:20

како се пљачка кућа у пола три ујутро без типе.Да знаш која кућа у којој нема људи гдје стоје паре .Украден Као Топ 200км чуј чакију а још највећа могућа глупост КЉУЧЕВЕ ЧУЈ КЉУЧЕВЕ.ко иде у валу онако на хорук и краде кључеве.чакију,Јел ово прича Бранко Коцкица.Онда оде на мост и скочи у црквену..Још са Доказима чакијомнкључем Стилом.Ај Лаптоп и 200км.А потом скочи у црквену па гдје је потрошено ти 20 км.Погледајте ко даје изјаву Дарко Илић.Знате ко је он и знати за убиство квази самоубиство у које је упетљан Дарко .Подметање Доказа је класика ове власти.како кажу и Вукелић је сам себе убио.Коме продајете Маглу која полиција РС.Ко продаје дрогу ко Дила ко пљачка банке па знасе полиција.Ко намјешта Доказе па знасе.Онда требамо вјеровати њима а не себи и својим очима.Ко је човјек коме је као опљачкана кућа и сад се као отоме прича а 7 дана ни речи.Пуно сте се одлучили пазите могло би вам се одбити од главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реплика

26.03.2018 13:37

Није скочио, каже пао. Боже свашта. А шта је то за Илића, помиње се често нека сумњива смрт везана за њега а приказана као самоубиство.

Name

Ре

26.03.2018 13:56

Све је тацно сто сте написали! Тај момак је највјероватније претуцен на смрт па су му подметнули те ствари у дзепове и бацили га мртвог у ријеку! Па то свако нормалан мозе да закљуци кад процита изјаву полиције! Ако је тај Филип Ћулум син од брата Дарка Ћулума директора полиције Рс свима је овдје све јасно о чему се ради!

Name

Комисар Лукац

26.03.2018 14:22

Нема се времена за овакве прекрсаје. Наса полиција је професионална и обуцена, цекајте мало да поставимо камерице па цемо видјети даље..

Name

Цакија

26.03.2018 16:36

Појавила се та цакија на олx и продавао ју је покојни Давид. Ста цемо сад ? Ово смрди бас добро.

Name

Комесари из Револта

27.03.2018 09:29

Можда би се комесари из Револта требали сјетити убистава Риста Југовића, Маузера, Бијелог Вука, . . . и све то завршава ни мање ни више него пријетњом. Браво комесаре СзП ће ти купити бурек.

Name

Сике

26.03.2018 13:25

Ма чим се толико то заташкава, нешто дебело смрди.Је ли тај мали Филип пунољетан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.03.2018 14:53

Сви на трг вечерас!

Name

ре

26.03.2018 16:31

Немогу кукавице, морају одгледати серију.

Name

салвета

28.03.2018 20:54

Говна злоупотребљавају положај овлаштења из дана у дан прислушкивање низ градјана без законскиг одобрења, подмећући извјештаје и доказе ово је стреашно и недопустиво.

Name

Гале

26.03.2018 13:31

Ее моји бањалуцани е крезани безмуди!! Док вам власт силује мозак и дјецу вам лагано тамане ви заљубљено гледате слику драгог водје психопате!!!! Нисте ви боље ни заслузили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре за Гале

26.03.2018 14:29

Тај исти вођа психопата се безброј пута хвалио како прави саобраћајне прекршаје.Он који би требао да буде узор свима нама одскаче у бахатости и сили.Мени се гади али шта је са онима који га подржавају

Name

Владо БЛ

26.03.2018 16:34

Каква си ти кретенчина сељчка.

Name

МК

26.03.2018 18:58

ПСИХОПАТА ЈЕ БЛАГА РИЈЕЧ ЗА ПОЈЕДИНЦЕ ИЗ ВЛАСТИ ТЈ.ВЛАСТОДРЖЦЕ.БОБАН БЛАГОЈЕВИЋ КО ЈЕ ОД ТИХ ПСИХОПАТА УБИО БОБАНА .УБИЈУ И НЕСТАНУ ИЛИ СЕ ВРЕМЕНОМ РАЗБОЛЕ ПА ИМ БОГ ПОДАРИ ДУГ ЖИВОТ АЛИ У ВЕЛИКИМ МУКАМА.

Name

колико

26.03.2018 13:39

Колицина злонамјерних коментара изазваних тако хускацки настројеним текстом да просто не могу вјеровати? Какав црни братиц директора полиције???? Само презиме дијеле, зар су сви Цулуми родјаци директора???? Засто такав текст, да се сири мрзња према полицији, да сутра неко страда од припадника полиције као реакције неког болесног ума или просто лаковјерног а ментално лабилног склопа???? Ста год да је истрага утврдила текст новинара би био усмјерен да дискредитацију полиције као тобозе инструмента власти нека врста персонификације исте. Само је битно тровати вриједјати и хускати да би се циљеви постигли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.03.2018 14:13

Кога ти овдје браниш мајмуне? Мрш стоко ботовска! Свако нормалан кад погледа изјаву полиције види да ту несто није у реду! Мрш смраду болесни ушљо ушљиви ботовски! Је'о те онај ко те направи да живиш гњидо људска!!!

Name

Цакија

26.03.2018 16:37

Затаскавање је кренуло са крадјом. Та цакија се појавила на олx гдје је покојни Давид продавао. Знаци да је информација о Филипу Цулуму тацна. Поготово сто је изнио у јавност један од противника резима. Ко би ризиковао да није братиц?

Name

Ккк

26.03.2018 16:39

И да је у питању било ко, свако има свој ЈМБГ И одговара за своја недјела.Не смије се оптузивати дир полиције који је цастан и постен цовјек!

Name

Ре ккк

26.03.2018 17:35

Не смије се оптузивати цовјек који нас оцигледно лазе у оци?! Цастан и постен, па покусава затаскати убиство нецијег дјетета?! Зар је то за тебе цаст и постење? До сада сам мислио да сте само глупи и блесави, а сад је сасвим јасно да сте праве психопате...

Name

Ре: колико

27.03.2018 07:14

Па сада би се и братица одрекао. И то говори о карактеру директора полиције, а и свима онима који осумњиценога бране. Сама изјаве представника полиције је толико аматерска да је она изазвала овалкве коментаре. Народу, власт, ипак није потпуно испрала мозак-мада се труди!!!

Name

Зика.

26.03.2018 13:41

Па народе мој немогу вјеровати оцима и усима ста цитају и ста цују у вјестима. Ја сам осто без текста али надам се да це правда побједити. Велика залост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турковић

27.03.2018 09:35

Јел то Зика Турковић? Благо нама кад и ти бринеш о Србима.

Name

@Доктор

26.03.2018 14:10

Нисмо хтјели полицију какву требамо,сад имамо Додикову полицију.Нека и треба нам тако.Кад се требала створити полиција по мјери људима,ми смо Србовали и говорили не треба нама мјесовита полиција.Сад би иМакедонску само нек је полиција онаква каква треба да буде полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ист роуд

26.03.2018 15:40

Омере узми таблету!

Name

ре

26.03.2018 16:33

Јеботе Омер глупсоне! Сутра си мозда ти на реду! Стоко!

Name

драган1990

28.03.2018 20:59

Како објаснити мојој баби да додик није најбољи кад само гледа ртрс гледај ти годину дана па цу те питати за мисљење.

Name

побро

26.03.2018 14:13

Срамотна изјава полиције јако су пожурили да нешто кажу мислим да ће се зајебат дебело срам их било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зора

26.03.2018 14:14

Ко зна цији син неког од моцника је уцествовао у томе па оптузују мртвог младица.Тузно заиста у каквом друству зивимо.Несигурност захватила све поре зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.03.2018 14:29

Имате на Фб страницу ПРАВДА ЗА ДАВИДА..тамо се мозе наци да отац Филипа Ћулума којег је Давид поменуо те ноци у смс поруци прије нестанка ради у границној полицији БиХ!!!

Name

Свашта

26.03.2018 16:29

Жаоми је младића који је страдао, без обзира на који начин. Жао ми је његових родитеља. Ниједан родитељ не би требао тако нешто да доживи. Али ми је исто мука од хајке која се направила и од тога што се од нечије смрти покушавају прикупити изборни поени. Прозивате полицију, прозивате неке младиће да су га убили без икаквих доказа. Да ли се ико пита како је њима, како је њиховим родитељима. Пустите полицију да ради свој посао и да утврди шта се тачно десило. Такође, прозивате људе који раде у Граничној полицији као да су неке "фаце", а не најобичнији службеници. Сви се запитајте шта бисте ви радили да вас неко без икаквих доказа или ваљаних разлога оптужује за нешто и да окрене масу против вас или још горе против вашег дјетета. Схватам родитеље који у свом болу не могу размишљати разумно и по сваку цвијену траже кривца за смрт свог јединца, али не схватам масу жедну крви.

Name

Ре СВАШТА

26.03.2018 17:15

Ма мрш стоко! Кога ти браниш? Родитеље убица браниш мајмуне? Што не напишеш нешто о родитељима убијеног смраду смрдљиви гњидо биједна! Мрш говнару!!!

Name

ре ре свашта

27.03.2018 09:38

Како ти знаш ко је убица?

Name

петар реални

26.03.2018 14:15

Полиција нема засто да лазе тако је како је

ОДГОВОРИТЕ
Name

зx

26.03.2018 14:23

Ти си будала кад је мртва глава ником се не вјерује да је неко твој бил вјеровао.

Name

Ре

26.03.2018 14:25

Мрш ушљо ушљиви! Смраду заудараш овдје на порталу гњиго ушљива паћениче ботовски! Је'о те онај ко те отели да живиш мајмуне!

Name

Свашта

26.03.2018 19:06

Ја не браним никога, само разумно размишљам. Нажалост такви као ви управљављају масом и јавним мњењем. Зато смо ту гдје јесмо и зато нас напуштају интелектуалци, а остају јадници као ви. Обични шљам, неспособан да мисли, неписмен. Способни само за мржњу, крволочност.

Name

миамила

29.03.2018 10:47

Сљам су необразовани који заузимају радна мјеста као ти

Name

за

26.03.2018 14:18

Људи побринемо се да ово исплива на видјело па по било којој цијени Доста је лажи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧУЈ ТО

26.03.2018 14:19

Има повреде које су настале стругањем тијела од камења по води? Па и будала зна да мртво тијело плута по поврсини воде! И да 180КМ које су наводно надјене буду у води у дзепу 7 дана и да се не распадну од толике воде? Фуј смрадови! Ово толико смрди да је момак претуцен и убијен и да је свакоме нормалном јасно да се ово хоце затаскати!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И несталу особу тражи се 7 дана

26.03.2018 16:54

Сем по обали Врбаса! "Сигурно"је јадни дечко отишао на обалу смрдљиве Црквене у глухо доба ноћи, да ужива и свицарским ножем усијеце коју "пропупалу" гранчицу врбе! А и да на миру преброји "опљацкане "новце. Велика сума? Сто му је требао лаптоп? И чији ? Онда се Бог умијешао и казнио га утапањем за пљачку. Кога???!!!

Name

ЧУЈ ТО

26.03.2018 14:26

Има повреде које су настале стругањем тијела од камења по води? Па и будала зна да мртво тијело плута по поврсини воде! И да 180КМ које су наводно надјене буду у води у дзепу 7 дана и да се не распадну од толике воде? Фуј смрадови! Ово толико смрди да је момак претуцен и убијен и да је свакоме нормалном јасно да се ово хоце затаскати!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хп100

15.07.2019 22:35

Мртво тијело пада на дно ријеке ,језера ,мора Након око 7 дана због гасова се дизе на поврсину воде

Name

бл

26.03.2018 14:30

Хеј људи ,изађимо на протест

ОДГОВОРИТЕ
Name

протести

27.03.2018 09:39

Поведи и мектића само нека пази да се по граду не врзма још који ноћни вук

Name

26.03.2018 14:39

Обавезно изаћи то једино може донијет решавању случаја нешто смрди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Когде

26.03.2018 14:39

ЦЕКАЈ МАЛО. А КАКО ПОЛИЦИЈА ЗНА ДА ЈЕ ДЈЕЦАК ОПЉАЦКАО КУЦУ??? ИЛИ МУ ЈЕ МОЗДА НЕКО ПРОДАО ТЕ СТВАРИ?? КАКО ТО ??ИЛИ ЈЕ НЕКО ДОНИО СТВАРИ И БАЦИО ОДНОСНО СТАВИО У ЊЕГОВЕ ДЗЕПОВЕ?? КАКВА ЈЕ ОВО ПОЛИЦИЈА??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цакија

26.03.2018 16:38

Појавила се цакија та из свајцарске на олx 9 марта коју је продавао покојни Давид. Та пљацка пада у воду. Сад имамо доказе идемо даље. Филип Цулум наводно није братиц Дарка Цулума ?? Ајд и то да цујем - тузите ко је изнио те информације.

Name

Биух

27.03.2018 01:26

А дај линк од те чакије?

Name

Лаки

26.03.2018 14:58

Зна ли неко кад поциње протест?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

26.03.2018 15:06

У 18 х на Тргу Крајине. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

питам

26.03.2018 16:35

Хај да видимо колико храбрих це доци!! Мозда додје и Додиг!

Name

Xy

26.03.2018 15:06

Свако нормалан зна и види колико је ово све теско и муцно цитати и слусати посебно за породицу...не дај бозе ником...ал мис да треба мало смирити тензије...дај те цитам неких милион информција...јел зна неко јел познаје тог момка Цулума јел зна сиг јел у роду са директором полиције...једни казу јесте други није...маните нагадјања јел неко зна сигурно...има тона нелогицности у овом слуцају...лицно мис да се момак није утопио објасњење полиције нема логике...надам се да слуцај неце остати нерасвијетљен...истину треба истјерати на видјело по било коју цијену...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лауш

26.03.2018 15:53

У БЛ у задњих пар година презиме Ћулум је највиђеније у рубрикама црне хронике... Славиша Ћулум пљачкао банке, Ђорђе Ћулум пуцао у Моравца код хотела Босна, један од петорице учесника премлаћивања Гере на Лаусу се презива Ћулум... не мора ништа да значи али прозвани Филип вјероватно није прозван зато што није вратио књигу у библиотеку на вријеме.

Name

Ре

26.03.2018 16:28

Није у роду директору полиције. 100%

Name

ре ре

26.03.2018 19:03

Па добро и да није- али зашто се полиција толико труди да заташка цијели случај. Најмање је битно чији је Филип родјак, битно је што полиција очигледно нешто мути.

Name

ћулум

27.03.2018 09:41

Како се тога раније нисмо сјетили. Па очигледно да је доказ да је неко кримос ако се презива Ћулум. Браво!

Name

18 х

26.03.2018 15:09

Бањалуцани,изадјите у 18х и подрзите родитеље да додју до истине.Ово висе није борба само за истину о Давидовој смрти,ово мора постати борба за садасњу и будуце генерације.Нисмо безбједни вец одавно,полиција је криминализована,сам врх полиције,пљацкају банке,инспектори дилају дрогу,саобрацајци пљацкају на улици,сви то знамо.Горе је него у провинцијама јузне Америке гдје владају картели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир

26.03.2018 15:09

Док се оног коња не рецимо тако це бити... а мозе га се ресити изласком 200-300 хиљаду људи а никако мање.. И Цадјо је убијо момка на Ауто путу и исто тако просло...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.03.2018 20:14

Десимире! Тог несретног дана, а после те несреће у којој је погинуо младић у саобраћају тадашњи министар Чађо је хитно пребачен на ВМА Београд. Да ли је пребачен аутом или хеликоптером то и није толико битно. Сумњам да је он сам имао такве повреде ударивши пјешака. Више ми личи да је се требало припремити алиби. А ни дан-данас још нико не положи рачуне за то убиство.

Name

весна

26.03.2018 15:13

Ова полиција није И од институције у овој бесправној дрзави СРАМ нек ИХ буде све само ме занима имају ли они дјецу посто оцигледно савјест немају могу се набројати на прсте људи из полиције који Раде свој посао остало су све корумпирани олос И сљам .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

26.03.2018 15:23

Свака цаст за текст. Толико тога смрди у изјави полиције у вези са овим слуцајем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цакија

26.03.2018 16:39

ЦАкија коју је наводно украо се појавила на олx тј пику гдје се продају ствари тамо 9 марта. знаци неко је ово намјерно урадио. Цулум сакрива некога.

Name

модрицанин

26.03.2018 15:23

Градјани Републике Српске, секта се распада, у блиској будуцности це изици у јавност сваста. Сектаси це свједоцит један против другог само да остану на слободи, одреци це се свега опљацканог. Зиви били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИ

26.03.2018 15:29

ОВО ЈЕ ЖАЛОСНО ШТА РАДИ НАША ПОЛИЦИЈА ЛАКШЕ ОКРИВИТИ МРТВОГ МЛАДИЋА И ЗАТВОРИТИ СЛУЧАЈ НЕГО СЕ ЗАМЈЕРИТИ ХУЛИГАНИМА ПОЛИЦИЈА СА ХУЛИГАНИМА И КРИМИНАЛЦИМА СУРАЂУЈЕ ОД ЊИ ДОБИЈЕ СВЕ ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ А ОД ПОШТЕНОГ НЕМА КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трезор

26.03.2018 16:32

Тачно тако знам из искуства. Тужиоца занима само прича коју сервира полиција.

Name

ре трезор

26.03.2018 18:26

Тако је и у слуцајевима код кредита. Судије само интересује и релевантно је сто казу банкини Адвокати. Спрега, Политицара, Судија, Адвоката и Лопова свих фела. Постен цовјек трпи и испаста. Докле ???

Name

Бања Лука

26.03.2018 16:03

Погледи ове багре из МУП - а довољно говоре ! Погледај те слику мало боље и све ће вам бити јасно ! Паметном доста !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметњаковић

27.03.2018 09:45

Претпостављам да си баш ти та паметница

Name

Горан

26.03.2018 16:30

Људи, схватите да је Окружно тужилаштво у Б.Луци легло криминала. Тужиоци су једноставно у служби моћних појединаца и грађевинских тајкуна из владајућег страначког миљеа.Читајте само Васковићев блог и све ће вам бити јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

26.03.2018 17:10

И судије Основног суда Бања Лука. Код судије Драгане Ковачевић , суде се и странке које су мртве , а које се заступају од стране адвоката путем пуномоћи, које су потписане са потписима мртвака а који су скенирани са картона личних карата мртвака , значи поново радници МУП-а у криминалним радњама .

Name

Дуцле

26.03.2018 16:32

5 ддо 6000 људи..писхам се на бањалуцане. Сједе у становима и лизу пастете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

27.03.2018 21:02

Писхам ти се на мајку и оца који су те тако лијепо васпитали чобане.

Name

Владо БЛ

26.03.2018 16:32

За СзП никада нећу гласати. Послије овога, ни за СНСД. Изаћи ћу на изборе и поништити листиће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоТи

26.03.2018 16:46

Нека вас убијају једног по једног. Ено имас цакију која је наводно украдена на олx профилу убијеног младица од 9 марта. Крадја наводно пријављена исти дан кад и нестанак Давида. Само ти не гласај. Доци це и до тебе.

Name

Истина

26.03.2018 17:31

Након пребијања под присилом и пријетњом смрцу или под уцјеном убиства мајке и оца ако не удје у тудји посјед, цему се оцигледно суротстављао, и сада након "реконструкције" свима је јасно све, децко је једноставно криносима одбио послусност и платио зивотом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Докле?

26.03.2018 17:42

Па дјецу нам убијају и никоме ниста! Људи има ли овоме краја?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@СТРАШНО

27.03.2018 09:47

Наравно, па полиција иде од врата до врата и редом све убија

Name

Канада

27.03.2018 03:42

Из свемира се види да је извјестај полиције непрофесионалан , морбидан у односу на несрецног младица И апсолутно исцениран да би се прикриле убице. Страсно ста се ради а јос страсније сто народ цути цак И у овом слуцају. Знаци, И дјецу су вам скотови поцели убијати. Без обзира сто зивим далеко, родитељска савјест ми налазе да апелујем на Бањалуцане да изаду ко год мозе на протест И да не одустане оф тразења истине И убица јер то се мозе десити И васем дјетету које це мирно ици улицом И слуцајно погледати неког оф тих разуларених бикова а они И на поглед реагују силом. И не само Бањалуцани. Скотова има у свим мјестима , а њихово разуларено понасање И просипање силе И'м управо толерисе полиција поготово ако су синови оних вецих скотова на власти. Просле године сам био на тим просторима, испијао мирно своју кафу у кафицу И слуцајно био свједоком насилницког понасања тих хуља . Сокирао сам се кад сам видео како их полиција понизно моли да се смире. Касније сам сазнао да су то "татини синови" локалних политицара. Знаци, они могу И убити, засвисно да ли су тог момента располозени за убијање или само за пребијање, И проци неказњано јер це то татица , ујак , стриц , кум са два телефонска позива цас посла средити. Апсолутно сам сигуран да је несрецни младиц убијен а кога полиција стити , свим срцем се надам да це се сазнати И да це убице бити казњене маxималном казном.А да би се то десило , народе морас конацно подици главу . Како , забога , мозете то трпити ?Давиде, лака ти дијете црна земља. Ко зна ста си презивљавао. Твојим убицама И оним који их стите искрено зелим да горе у паклу у најгорим мукама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

штета

27.03.2018 09:52

Штета је госн канаџанин што се нас напустили јер један такав интелектуалац би ових дана био драгоцјен у утврџивању праве истине у вези трагичне смрти овог младича

Name

Канада Ре, Стета

27.03.2018 13:27

Е, да знас, докторирао сам криминиластику у Канади , радим тај посао И за мене је извјестај полиције у овом слуцају небулозан, да не казем смијесан. Моју професију нисам заелио истаци , то је моја приватна ствар , наравно, али сам у односу на тебе сигурно интелектуална громада. Мој коментар нема везе са политиком јер тамо је ионако све унистено без обзира ко је на власти. Теби савјет: изади мало из те забокрецине, отпутуј у цивилизацију И схватицес ста знаци зивјет у уреденим друствима.

Name

Имигрант

27.03.2018 20:24

А што се ти занимаш шта се дешава у овој неуређеној средини ако живиш у тако сређеној и бајној држави. Ил' су ти досадили грталице и јелени па завирујеш у наш лонац?

Name

лаки је мало нервозан

27.03.2018 15:56

Која три лица ко су чим се баве шта раде зашто се не саопште њихова имена и презимена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

28.03.2018 12:53

Људи моји па полиција је само једно зло...Мој син је добио фласу у главу .. и знате ста је полиција рекла немојте даље да копкате ... пустите нека остане на томе ... а оцигледно је да овдје несто смрди и луд мозе да сконта ..везани су пупцаном врпцом сви тако да..дај бозе да родитељи истјерају правду...зао ми је млад момак а породици Искрено сауцесце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

судац

28.03.2018 20:49

Који је коњ и магарац овај Илић глупсон.... мајко моја. Па да ли је ијо видуо момка јел имао повреде које су кадније констатоване јако можете тврдиту нешто на бази претпоставки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

28.03.2018 21:16

хттп://мојабањалука.инфо/инфограда/цланак/13584/слободан-васковиц-пије-кафу-са-додиком толико о аутору текста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

29.03.2018 06:23

Васковиц је давно објавио да је пио кафу са Милом ..и фото

Name

миамила

29.03.2018 10:45

Ста реци о инспекторима сумњивог морала, знања...види се по илицевом лицу да је бас потресен...не морас имат образовање да видис да су истрагу смлатили...цисто незнање. а кад требају плату примити онда је увијек мало...сљам

ОДГОВОРИТЕ