Бејл жали због Мундијала: Погинули смо!

Најбољи велшки фудбалер Герет Бејл каже да има огромну жељу да заигра на Мундијалу и поручио да је веома разочаран што неће видети Русију.

Фудбал 28.03.2018 | 21:00
Бејл жали због Мундијала: Погинули смо!
Србија је из квалификационе групе са Велсом обезбедила директан пласман.

Велшани, који су два пута ремизирали са "Орловима" по 1:1, завршили су као трећи иза Србије и Ирске која је такође остала без СП јер је у баражу убедљиво елиминисана од Данске.

"Велико је разочарање за нас што нисмо отишли на Мундијал, посебно због одличног искуства са Европског првенства. Ипак, нормално је да у једном циклусу будемо добри, а у другом 'погинемо'. Борили смо се до краја, али нисмо успели. Пропуштаће шампионата у Русији чини ме још гладнијим", рекао је Бејл, а преноси Скај спорт. 

Најбољи стрелац у историји "Змајева" и то после хет-трика против Кине, види лепу будућност под вођством легендарног Рајана Гигса. 

"Имамо шансу да наставимо да напредујемо и створимо још јачи састав, конкурентан свима. Само треба напорно да радимо", додаје Бејл. Он ће следећу прилику, вероватно последњу, да учествује на Мундијалу имати 2022. у Катару када ће имати 33 године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар