Bejl žali zbog Mundijala: Poginuli smo!

Najbolji velški fudbaler Geret Bejl kaže da ima ogromnu želju da zaigra na Mundijalu i poručio da je veoma razočaran što neće videti Rusiju.

Fudbal 28.03.2018 | 21:00
Bejl žali zbog Mundijala: Poginuli smo!
Srbija je iz kvalifikacione grupe sa Velsom obezbedila direktan plasman.

Velšani, koji su dva puta remizirali sa "Orlovima" po 1:1, završili su kao treći iza Srbije i Irske koja je takođe ostala bez SP jer je u baražu ubedljivo eliminisana od Danske.

"Veliko je razočaranje za nas što nismo otišli na Mundijal, posebno zbog odličnog iskustva sa Evropskog prvenstva. Ipak, normalno je da u jednom ciklusu budemo dobri, a u drugom 'poginemo'. Borili smo se do kraja, ali nismo uspeli. Propuštaće šampionata u Rusiji čini me još gladnijim", rekao je Bejl, a prenosi Skaj sport. 

Najbolji strelac u istoriji "Zmajeva" i to posle het-trika protiv Kine, vidi lepu budućnost pod vođstvom legendarnog Rajana Gigsa. 

"Imamo šansu da nastavimo da napredujemo i stvorimo još jači sastav, konkurentan svima. Samo treba naporno da radimo", dodaje Bejl. On će sledeću priliku, verovatno poslednju, da učestvuje na Mundijalu imati 2022. u Kataru kada će imati 33 godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar