Паркер: Моја повреда је била стопут тежа од Ленардове!

Плејмејкер Сан Антонио Спарса Тони Паркер рекао је да нешто није у реду са Кавајем Ленардом и његовим приступом опоравку од повреде.

Кошарка 28.03.2018 | 13:15
Паркер: Моја повреда је била стопут тежа од Ленардове!
Повреда Каваја Ленарда и чињеница да се још увек није вратио на терен представља проблем у свлачионици Сан Антонија.

Нешто лошији резултати Тексашана померили су их на маргину конкурената за титулу што су до пре четири године константно били.

"Прошао сам кроз то, то је за мене била рехабилитација од осам месеци. Исти тип повреде само што је моја била сто пута гора, али иста повреда. Мораш да останеш позитиван", рекао је Паркер америчким медијима после шутерског тренинга. 

Ленард је наводно од лекара тражио друго мишљење, а његов повратак на терен се очекује већ неко време због борбе за плеј-оф. Спарси су наводно у суботу одржали тимски састанак на коме је од Ленарда тражен одговор на питање кад ће на паркет на ком је био само девет пута ове сезоне. 

"Требало би да знате мало боље да о томе не могу да причам. То су приватне ствари, ствари из свлачионице. Увек причамо као тим и знате да нећемо да причамо о томе", рекао је Паркер који није демантовао да је тимског састанка било. 

Ману Ђинобили је раније рекао да тим мора да настави даље као да се "Канџа" не враћа до краја сезоне. 

"Да, донекле сам сагласан са Мануом. Али у исто време, хоћу да верујем да ће се он вратити ове сезоне, с тим што је Ману у праву да морамо да имамо такав приступ", рекао је Паркер. 

Да подсетимо, 2014. године Кавај Ленард је бриљирао у великом финалу НБА против Мајамија, заслужио је признање МВП финала и постао заштитни знак франшизе. 

Прошле сезоне је било назнака да би Спарси ношени њиме могли да 'одуче од кошарке' Голден Стејт Вориорсе, али је то било кратког даха. Ленард се приликом доскока на ногу Зазе Пачулије повредио, кола су за САС кренула низбрдо и никако да крену назад.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар