Parker: Moja povreda je bila stoput teža od Lenardove!

Plejmejker San Antonio Sparsa Toni Parker rekao je da nešto nije u redu sa Kavajem Lenardom i njegovim pristupom oporavku od povrede.

Košarka 28.03.2018 | 13:15
Parker: Moja povreda je bila stoput teža od Lenardove!
Povreda Kavaja Lenarda i činjenica da se još uvek nije vratio na teren predstavlja problem u svlačionici San Antonija.

Nešto lošiji rezultati Teksašana pomerili su ih na marginu konkurenata za titulu što su do pre četiri godine konstantno bili.

"Prošao sam kroz to, to je za mene bila rehabilitacija od osam meseci. Isti tip povrede samo što je moja bila sto puta gora, ali ista povreda. Moraš da ostaneš pozitivan", rekao je Parker američkim medijima posle šuterskog treninga. 

Lenard je navodno od lekara tražio drugo mišljenje, a njegov povratak na teren se očekuje već neko vreme zbog borbe za plej-of. Sparsi su navodno u subotu održali timski sastanak na kome je od Lenarda tražen odgovor na pitanje kad će na parket na kom je bio samo devet puta ove sezone. 

"Trebalo bi da znate malo bolje da o tome ne mogu da pričam. To su privatne stvari, stvari iz svlačionice. Uvek pričamo kao tim i znate da nećemo da pričamo o tome", rekao je Parker koji nije demantovao da je timskog sastanka bilo. 

Manu Đinobili je ranije rekao da tim mora da nastavi dalje kao da se "Kandža" ne vraća do kraja sezone. 

"Da, donekle sam saglasan sa Manuom. Ali u isto vreme, hoću da verujem da će se on vratiti ove sezone, s tim što je Manu u pravu da moramo da imamo takav pristup", rekao je Parker. 

Da podsetimo, 2014. godine Kavaj Lenard je briljirao u velikom finalu NBA protiv Majamija, zaslužio je priznanje MVP finala i postao zaštitni znak franšize. 

Prošle sezone je bilo naznaka da bi Sparsi nošeni njime mogli da 'oduče od košarke' Golden Stejt Voriorse, ali je to bilo kratkog daha. Lenard se prilikom doskoka na nogu Zaze Pačulije povredio, kola su za SAS krenula nizbrdo i nikako da krenu nazad.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar