Де Фрај рекао “ДА” Интеру - 4.200.000 годишње!

Барса и Сити остали кратких рукава! Газета пише да ће дефанзивац парафирати петогодишњи уговор са Неразурима.

Фудбал 28.03.2018 | 09:00
Де Фрај рекао “ДА” Интеру - 4.200.000 годишње!
Газета дело Спорт пише да је Стефан де Фрај рекао "ДА" Интеру за који ће потписати петогодишњи уговор. Холандски дефанзивац ће на лето бити слободан играч јер му истиче уговор са Лацијем.

Поред Интера, Де Фрај је повезиван и са Барселоном и Ливерпулом, али и Манчестер Ситијем. Ипак, по свему судећи постаће играч Неразура и то без обештећења.

Прилично добар посао Интера.

Поред тога да је у питању петогодишњи уговор, сада се зна и плата коју ће имати у новом тиму, а то је 4.200.000 евра годишње. На то иду и бонуси.

Де Фрај је потписао за Лацио 2014. године када је дошао из Фајенорда. Већ неко време је било јасно да неће играти на Олимпику и наредне сезоне, а само је било питање коме ће се обавезати на верност. На крају ће испасти да је то Интер, који и јесте био већ дуго фаворит да га доведе.

Газета пише да је дошло до договора и да ће Неразури имати одличан штоперски тандем у виду Шкринијара и Де Фраја.

Холанђанин је дуго преговарао са Лацијем, али је онда директор Игли Таре повукао понуду за Де Фраја зато што се наставило отезање од стране играча и његових агената без одговора на понуду Лација.

Де Фрај је желео да продужи уговор са Лацијем и тако се на неки начин одужи клубу који га је испоштовао док је био повређен, како би Лацијали зарадили неки новац од трансфера.

Ипак од тога неће бити ништа. Његова будућност је Интер.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар