De Fraj rekao “DA” Interu - 4.200.000 godišnje!

Barsa i Siti ostali kratkih rukava! Gazeta piše da će defanzivac parafirati petogodišnji ugovor sa Nerazurima.

Fudbal 28.03.2018 | 09:00
De Fraj rekao “DA” Interu - 4.200.000 godišnje!
Gazeta delo Sport piše da je Stefan de Fraj rekao "DA" Interu za koji će potpisati petogodišnji ugovor. Holandski defanzivac će na leto biti slobodan igrač jer mu ističe ugovor sa Lacijem.

Pored Intera, De Fraj je povezivan i sa Barselonom i Liverpulom, ali i Mančester Sitijem. Ipak, po svemu sudeći postaće igrač Nerazura i to bez obeštećenja.

Prilično dobar posao Intera.

Pored toga da je u pitanju petogodišnji ugovor, sada se zna i plata koju će imati u novom timu, a to je 4.200.000 evra godišnje. Na to idu i bonusi.

De Fraj je potpisao za Lacio 2014. godine kada je došao iz Fajenorda. Već neko vreme je bilo jasno da neće igrati na Olimpiku i naredne sezone, a samo je bilo pitanje kome će se obavezati na vernost. Na kraju će ispasti da je to Inter, koji i jeste bio već dugo favorit da ga dovede.

Gazeta piše da je došlo do dogovora i da će Nerazuri imati odličan štoperski tandem u vidu Škrinijara i De Fraja.

Holanđanin je dugo pregovarao sa Lacijem, ali je onda direktor Igli Tare povukao ponudu za De Fraja zato što se nastavilo otezanje od strane igrača i njegovih agenata bez odgovora na ponudu Lacija.

De Fraj je želeo da produži ugovor sa Lacijem i tako se na neki način oduži klubu koji ga je ispoštovao dok je bio povređen, kako bi Lacijali zaradili neki novac od transfera.

Ipak od toga neće biti ništa. Njegova budućnost je Inter.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar