БУМ ИЗ ЊЕМАЧКЕ: Томас Тухел одбио Бајерн!

Ово може да значи и да Челси има новог тренера. . .

Фудбал 25.03.2018 | 22:00
БУМ ИЗ ЊЕМАЧКЕ: Томас Тухел одбио Бајерн!
Најбоље вести остају увек за крај дана. Ове недеље једну такву у етар је пласирао Билд, следећом тврдњом:

„Томас Тухел је одбио Бајерн“.

У најмању руку изненађујући исход вишемесечне саге о томе ко ће наследити Јупа Хајнкеса на клупи баварског гиганта. С обзиром да је доносилац и ове информације Билдов ексклузивац Кристијан Фалк - у последње две године имао најбитнија сазнања о животу и раду немачког првака - у њену веродостнојност не би требало сумњати.

Фалк није одмах навео све разлоге због који је некадашњи стратег Борусије из Дортмунда „одјавио“ Бајерн (претпоставља се да ће више информација пласирати у недељном издању свог листа), али јесте нешто друго. Тврди да ће Тухел на лето преузети један врхунски клуб у иностранству. Први пик је Челси, који ужурбано тражи наследника Антонију Контеу. Руку на срце, клупа ће бити упражењена и у Пари Сен Жермену, међутим, Плавци су први пикирали Томаса и сасвим је могуће да ће га и добити.

Што се Бајерна тиче, наставља потрагу за човеком који ће заменити легендарног ХајнкесаС обзиром да је Тухел отпао, у игри су, од бундеслигашких стручњака, Јулијан Нагелсман (Хофенхајм), Ралф Хасенхутл (РБ Лајпциг), Нико Ковач (Ајнтрахт Франкфурт), а после најновијег развоја дођађаја не бисмо се зачудили ако су шансе Кристијана Штрајха (Фрајбург) значајно порасле. Неки чак помињу и Лусијана Фавра из Нице.

Ако уопште Јуп оде у пензију. Прво се причало да му је ово последња сезона, па је и сам недавно оставио све збуњене рекавши да није сигуран да ли ће овај посао наставити да ради и после јуна.

Није лако вечерас бити у кожи Улија Хенеса или Карл Хајнц Руменигеа. Први пик им је рекао "НЕ". Следећи?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар