BUM IZ NJEMAČKE: Tomas Tuhel odbio Bajern!

Ovo može da znači i da Čelsi ima novog trenera. . .

Fudbal 25.03.2018 | 22:00
BUM IZ NJEMAČKE: Tomas Tuhel odbio Bajern!
Najbolje vesti ostaju uvek za kraj dana. Ove nedelje jednu takvu u etar je plasirao Bild, sledećom tvrdnjom:

„Tomas Tuhel je odbio Bajern“.

U najmanju ruku iznenađujući ishod višemesečne sage o tome ko će naslediti Jupa Hajnkesa na klupi bavarskog giganta. S obzirom da je donosilac i ove informacije Bildov ekskluzivac Kristijan Falk - u poslednje dve godine imao najbitnija saznanja o životu i radu nemačkog prvaka - u njenu verodostnojnost ne bi trebalo sumnjati.

Falk nije odmah naveo sve razloge zbog koji je nekadašnji strateg Borusije iz Dortmunda „odjavio“ Bajern (pretpostavlja se da će više informacija plasirati u nedeljnom izdanju svog lista), ali jeste nešto drugo. Tvrdi da će Tuhel na leto preuzeti jedan vrhunski klub u inostranstvu. Prvi pik je Čelsi, koji užurbano traži naslednika Antoniju Konteu. Ruku na srce, klupa će biti upraženjena i u Pari Sen Žermenu, međutim, Plavci su prvi pikirali Tomasa i sasvim je moguće da će ga i dobiti.

Što se Bajerna tiče, nastavlja potragu za čovekom koji će zameniti legendarnog HajnkesaS obzirom da je Tuhel otpao, u igri su, od bundesligaških stručnjaka, Julijan Nagelsman (Hofenhajm), Ralf Hasenhutl (RB Lajpcig), Niko Kovač (Ajntraht Frankfurt), a posle najnovijeg razvoja dođađaja ne bismo se začudili ako su šanse Kristijana Štrajha (Frajburg) značajno porasle. Neki čak pominju i Lusijana Favra iz Nice.

Ako uopšte Jup ode u penziju. Prvo se pričalo da mu je ovo poslednja sezona, pa je i sam nedavno ostavio sve zbunjene rekavši da nije siguran da li će ovaj posao nastaviti da radi i posle juna.

Nije lako večeras biti u koži Ulija Henesa ili Karl Hajnc Rumenigea. Prvi pik im je rekao "NE". Sledeći?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar