Ирвингу оперисано кољено, Селтикси су оптимисти!

Хоће ли се Кајри Ирвинг вратити за почетак плеј-офа? У Бостону дали неодређену прогнозу. . .

Кошарка 25.03.2018 | 14:30
Ирвингу оперисано кољено, Селтикси су оптимисти!
Од повреде Кајрија Ирвинга Бостон је уписао по три победе и пораза и за сада "чува" другу позицију пред почетак плеј-офа, али се новим киксевима надају Кавси са шест победа мање.

Фантастични плејмејкер одлучио је да оде на мању операцију проблематичног колена, а Селтикси су се обратили саопштењем и поручили, веома неодређено, да ће се Ирвинг на терен вратити за три до шест недеља, све у зависности од тога како буде текао опоравак.

Одахнули су навијачи "келта" пошто се у јавности спекулисало и о томе да је сезона завршена за њега, па су тако сада најоптимистичније прогнозе да ће се вратити за почетак плеј-офа.

Ипак, ако се опоравак одужи, и ако Селтикси не буду имали превише проблема у првој рунди - највероватније против Мајамија - не очекује се ни да Бред Стивенс пошаље свог најбољег кошаркаша на паркет пошто ће му бити потребнији за "даље фазе".

Ипак, бојазан постоји пошто Бостон са Ирвингом на паркету бележи офанзивни рејтинг од 108,7 док је без њега тај статистички сегмент најгори у лиги - 98,6.

Ирвинг игра сјајно у својој првој сезони за Бостон и просечно бележи 24,4 поена и 5,1 асистенцију по сусрету.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар