Irvingu operisano koljeno, Seltiksi su optimisti!

Hoće li se Kajri Irving vratiti za početak plej-ofa? U Bostonu dali neodređenu prognozu. . .

Košarka 25.03.2018 | 14:30
Irvingu operisano koljeno, Seltiksi su optimisti!
Od povrede Kajrija Irvinga Boston je upisao po tri pobede i poraza i za sada "čuva" drugu poziciju pred početak plej-ofa, ali se novim kiksevima nadaju Kavsi sa šest pobeda manje.

Fantastični plejmejker odlučio je da ode na manju operaciju problematičnog kolena, a Seltiksi su se obratili saopštenjem i poručili, veoma neodređeno, da će se Irving na teren vratiti za tri do šest nedelja, sve u zavisnosti od toga kako bude tekao oporavak.

Odahnuli su navijači "kelta" pošto se u javnosti spekulisalo i o tome da je sezona završena za njega, pa su tako sada najoptimističnije prognoze da će se vratiti za početak plej-ofa.

Ipak, ako se oporavak oduži, i ako Seltiksi ne budu imali previše problema u prvoj rundi - najverovatnije protiv Majamija - ne očekuje se ni da Bred Stivens pošalje svog najboljeg košarkaša na parket pošto će mu biti potrebniji za "dalje faze".

Ipak, bojazan postoji pošto Boston sa Irvingom na parketu beleži ofanzivni rejting od 108,7 dok je bez njega taj statistički segment najgori u ligi - 98,6.

Irving igra sjajno u svojoj prvoj sezoni za Boston i prosečno beleži 24,4 poena i 5,1 asistenciju po susretu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar