Крстајић: Утакмица ми је показала шта и како убудуће

Селектор репрезентације Младен Крстајић честитао је Мароку на победи, уз речи да је српским фудбалерима недостајало мирноће у игри.  Селектор Србије о поукама из пораза против Марока. . .

Фудбал 24.03.2018 | 13:45
Крстајић: Утакмица ми је показала шта и како убудуће
Није почело добро!

Репрезентација Србије лоше је играла и лоше и прошла у првој мартовској провери, против Марока у Торину, где је изгубила резултатом 2:1.

Селектор Младен Крстајић честитао је Мароку на победи, уз речи да је српским фудбалерима недостајало мирноће у игри.

"Нама је недостајало више мирноће у игри, имали смо лоших пасова само из разлога што смо хтели да одиграмо пре него што је то ситуација захтевала. Имали смо доста акција које смо морали да завршимо ударцем на гол, поготово у првом полувремену, а онда су се дешавали контранапади. Имали смо и прекиде, добре ситуације које нисмо искористили. Сада нам остаје да све добро анализирамо, опоравимо се и окренемо Нигерији. Честитао бих момцима на фер и коректном понашању, ангажованости, а ова утакмица нам је показала шта и како убудуће", рекао је Крстајић за сајт Фудбалског савеза Србије. 

Адем Љајић је рекао да не треба туговати после пораза. 

"Тврда утакмица, играли смо добро, а они су из две шансе дали два гола на неке наше грешке. Из контранапада. Имали смо неколико шанси, али сада не треба туговати, главу горе, ово су пријатељске утакмице, окрећемо се Нигерији како бисмо одрадили то најбоље што можемо", рекао је Љајић. 

Српски фудбалери ће следећу утакмицу играти у уторак од 21.00 у Лондону против селекције Нигерије.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар