Krstajić: Utakmica mi je pokazala šta i kako ubuduće

Selektor reprezentacije Mladen Krstajić čestitao je Maroku na pobedi, uz reči da je srpskim fudbalerima nedostajalo mirnoće u igri.  Selektor Srbije o poukama iz poraza protiv Maroka. . .

Fudbal 24.03.2018 | 13:45
Krstajić: Utakmica mi je pokazala šta i kako ubuduće
Nije počelo dobro!

Reprezentacija Srbije loše je igrala i loše i prošla u prvoj martovskoj proveri, protiv Maroka u Torinu, gde je izgubila rezultatom 2:1.

Selektor Mladen Krstajić čestitao je Maroku na pobedi, uz reči da je srpskim fudbalerima nedostajalo mirnoće u igri.

"Nama je nedostajalo više mirnoće u igri, imali smo loših pasova samo iz razloga što smo hteli da odigramo pre nego što je to situacija zahtevala. Imali smo dosta akcija koje smo morali da završimo udarcem na gol, pogotovo u prvom poluvremenu, a onda su se dešavali kontranapadi. Imali smo i prekide, dobre situacije koje nismo iskoristili. Sada nam ostaje da sve dobro analiziramo, oporavimo se i okrenemo Nigeriji. Čestitao bih momcima na fer i korektnom ponašanju, angažovanosti, a ova utakmica nam je pokazala šta i kako ubuduće", rekao je Krstajić za sajt Fudbalskog saveza Srbije. 

Adem Ljajić je rekao da ne treba tugovati posle poraza. 

"Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške. Iz kontranapada. Imali smo nekoliko šansi, ali sada ne treba tugovati, glavu gore, ovo su prijateljske utakmice, okrećemo se Nigeriji kako bismo odradili to najbolje što možemo", rekao je Ljajić. 

Srpski fudbaleri će sledeću utakmicu igrati u utorak od 21.00 u Londonu protiv selekcije Nigerije.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar