Един Џеко одбио позив, који се не одбија!

Ни Реал га није одвукао од Рима! Да, да, истина је…!

Фудбал 26.03.2018 | 10:00
Един Џеко одбио позив, који се не одбија!
Позив који се не одбија. Осим ако се не зовеш Един Џеко. Голгетер Роме је, објављује данас Марка, у јануару имао позив Реала да се пресели у Мадрид, али је, као и у случају Челсија, одбио и решио да остане у Вечном граду.

Марка пише да је Флорентино Перез био спреман да доведе нападача кога би Зинедин Зидан могао да убаци у ватру ако се настави голгетерска криза Карима Бенземе. Додуше, како јануар није баш идеалан ако тражите играче  са самог врха фудбалске пирамиде на уму је имао краткорочније и пре свега јефтиније решење.

Објетивно, Џеко је ту идеална варијанта, баш због тога га је и Антонио Конте звао у Лондон. Гарантује голове, а собзиром на то колико су цене отишле дођавола сматра се и јефтиним, иако је за већину недодирљив.

На крају се испоставило да је недодирљив и за оне највеће. Просто, допада му се живот у Риму, навијачи га обожавају, супруга је срећна, док би у Реалу реално био резервна опција. Није му се допала да идеја, па је рекао не. Није више клинац. Размишља рационално. У Мадриду би било питање дана када би га отерали да направе простор за неког млађег, атрактивнијег. Рим ће га неговати.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар