Edin Džeko odbio poziv, koji se ne odbija!

Ni Real ga nije odvukao od Rima! Da, da, istina je…!

Fudbal 26.03.2018 | 10:00
Edin Džeko odbio poziv, koji se ne odbija!
Poziv koji se ne odbija. Osim ako se ne zoveš Edin Džeko. Golgeter Rome je, objavljuje danas Marka, u januaru imao poziv Reala da se preseli u Madrid, ali je, kao i u slučaju Čelsija, odbio i rešio da ostane u Večnom gradu.

Marka piše da je Florentino Perez bio spreman da dovede napadača koga bi Zinedin Zidan mogao da ubaci u vatru ako se nastavi golgeterska kriza Karima Benzeme. Doduše, kako januar nije baš idealan ako tražite igrače  sa samog vrha fudbalske piramide na umu je imao kratkoročnije i pre svega jeftinije rešenje.

Objetivno, Džeko je tu idealna varijanta, baš zbog toga ga je i Antonio Konte zvao u London. Garantuje golove, a sobzirom na to koliko su cene otišle dođavola smatra se i jeftinim, iako je za većinu nedodirljiv.

Na kraju se ispostavilo da je nedodirljiv i za one najveće. Prosto, dopada mu se život u Rimu, navijači ga obožavaju, supruga je srećna, dok bi u Realu realno bio rezervna opcija. Nije mu se dopala da ideja, pa je rekao ne. Nije više klinac. Razmišlja racionalno. U Madridu bi bilo pitanje dana kada bi ga oterali da naprave prostor za nekog mlađeg, atraktivnijeg. Rim će ga negovati.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar