Договором до рјешења спора

Припремно рочиште у предмету Бобар банка а. д. у стечају и “Кришка” д. о. о. које је данас требало да буде одржано у Окружном привредном суду у Бијељини, одложено је за 11. мај.

Република Српска 23.03.2018 | 15:52
Договором до рјешења спора
Разлог одлагања припремног рочишта је приједлог тужилачке стране, Кришке д.о.о. да се парничним странкама остави могућност да постигну споразумно рјешење спора.



Предмет спора је тужба “Кришке” д.о.о против Бобар банке а.д. у стечају, компаније “Бобар груп” и "Бобар Аутосемберије", којом се тражи да се утврди ништавост уговора о кредиту од 24.07.2014. који је “Кришка” д.о.о. закључила са Бобар банком а.д. у стечају, као и ништавост уговора о репрограмирању позајмице који је “Кришка” д.о.о. закључила са компанијом “Бобар груп” и “Бобар Аутосемберијом”.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Е

23.03.2018 15:27

Има ли овде вијести да Иваниц трази фотељу јос 4 године, било му мало и да предсједник обнавља возни парк а цесна стоји? Негдје сам видио ту вијест а не знам гдје а народ нек пуља воду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде мој бало

23.03.2018 18:13

Зна ли неко да објасни ко је био Криска прије рата?Да народ у РС макар сазна ко то млати паре и ради шта хоће у Бијељини.