Dogovorom do rješenja spora

Pripremno ročište u predmetu Bobar banka a. d. u stečaju i “Kriška” d. o. o. koje je danas trebalo da bude održano u Okružnom privrednom sudu u Bijeljini, odloženo je za 11. maj.

Republika Srpska 23.03.2018 | 15:52
Dogovorom do rješenja spora
Razlog odlaganja pripremnog ročišta je prijedlog tužilačke strane, Kriške d.o.o. da se parničnim strankama ostavi mogućnost da postignu sporazumno rješenje spora.



Predmet spora je tužba “Kriške” d.o.o protiv Bobar banke a.d. u stečaju, kompanije “Bobar grup” i "Bobar Autosemberije", kojom se traži da se utvrdi ništavost ugovora o kreditu od 24.07.2014. koji je “Kriška” d.o.o. zaključila sa Bobar bankom a.d. u stečaju, kao i ništavost ugovora o reprogramiranju pozajmice koji je “Kriška” d.o.o. zaključila sa kompanijom “Bobar grup” i “Bobar Autosemberijom”.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

E

23.03.2018 15:27

Ima li ovde vijesti da Ivanic trazi fotelju jos 4 godine, bilo mu malo i da predsjednik obnavlja vozni park a cesna stoji? Negdje sam vidio tu vijest a ne znam gdje a narod nek pulja vodu

ODGOVORITE
Name

Ajde moj balo

23.03.2018 18:13

Zna li neko da objasni ko je bio Kriska prije rata?Da narod u RS makar sazna ko to mlati pare i radi šta hoće u Bijeljini.